Gazeteci Fatih Portakal, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a “Kişisel bilgilerimin nasıl/niye sızdırıldığı’ sorusunun cevabı hazır hale gelir umarım” dedi

Fatih Portakal’dan Bakan Kurum’a: Bir gün karşılaşırız elbet

Gazeteci Fatih Portakal, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a seslendi.

Daha önce iki kez Bakan Murat Kurum'a kişisel verilerinin neden bazı gazetelere sızdırıldığını soran ancak yanıt alamayan Portakal, bugün bir kez daha sosyal medyada Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a seslendi.

Portakal, paylaşımında, “Bir gün @csbgovtr bakanı @murat_kurum la karşılaşırız elbet. O zamana kadar ‘kişisel bilgilerimin nasıl/niye sızdırıldığı’ sorusuna cevabı hazır hale gelir umarım.” dedi.

Fatih Portakal, yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Bir gün @csbgovtr bakanı @murat_kurum la karşılaşırız elbet. O zamana kadar ‘kişisel bilgilerimin nasıl/niye sızdırıldığı’ sorusuna cevabı hazır hale gelir umarım. Bu kutsal günlerde diyorum ki, ‘hakkımı helal etmiyorum.’ Benden kesinlikle helallik istemeyin, hakkım üzerinizdedir.”

NE OLMUŞTU?

Gazeteci Fatih Portakal, dün (20 Mayıs) kişsel verilerinin sızdırılması ile ilgili Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi'ne (CİMER) Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve Yeni Asır Gazetesi hakkında suç duyurusunda bulundu. Kararı sosyal medya hesabından duyuran Portakal, “Kişisel verimin sızdırılması, raporun bize verilmeden yine yandaşa ulaştırılması... Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve başındaki isim Murat Kurum’a 2 gündür soruyorum. Duymazı oynuyorlar, susuyorlar. Yeniasir ve sizler hakkında #CİMER’e suç duyurusunda bulundum. Kimi, kime şikayet ediyosam artık!” ifadelerini kullanmıştı.