Erdoğan'ın kabine toplantısı sonrasında, "Ülkemiz sadece Koronavirüs'ten değil, aynı zamanda bu medya ve siyaset virüslerinden de inşallah kurtulacaktır" sözlerine Fox TV spikeri Fatih Portakal da yanıt verdi. Portakal, "Üstüme alınmıyorum" dedi

Fatih Portakal'dan Erdoğan'a 'medya virüsü' cevabı

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Erdoğan'ın kabine toplantısı sonrası yaptığı "Ülkemiz sadece Koronavirüs'ten değil, aynı zamanda bu medya ve siyaset virüslerinden de inşallah kurtulacaktır" sözleri, yeni bir tartışma başlattı.

Erdoğan'ın 'medya virüsleri' sözüne Fox Ana Haber sunucusu ve gazeteci Fatih Portakal canlı yayında yanıt verdi.

Portakal, Erdoğan'a "Medya ve siyaset virüsleri diyor Sayın Cumhurbaşkanı, böyle de bir virüs şekli üretti. Ben üstüme alınmadım, güldüğüme bakmayın, ben kendimi bir virüs ( Kovid 19 Fatih) olarak görmüyorum. Kendimi basın mensubu olarak görüyorum" sözleriyle cevap verdi.

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay ise Erdoğan'ın partili kimliğini bir kenara bırakması gerektiği çağrısı yaptı. Altay, "AKP rozetini sadece yakasından değil, kafasından da çıkarsın" dedi.

CHP'li Altay, ''Virüsün veremediği zararı Erdoğan, bu milleti bölmek ve ayrıştırmak ve kamplaştırmak kutuplaştırmak suretiyle kendisi bu millete veriyor'' dedi.