Fox TV'deki görevini Selçuk Tepeli'ye devreden Fatih Portakal konuk olarak son yayınına çıktı. Görevi bırakmasına ilişkin konuşan Portakal, "Kendimi tekrar ediyordum. Bıktım yani. Rekabetsiz olmak, rakipsiz olmak insanı boşluğa düşürüyor" ifadelerini kullandı.

Fatih Portakal, Fox Haber'i bırakma sürecini anlattı

Fox Haber'de görevini Selçuk Tepeli'ye devreden Fatih Portakal konuk olarak çıkarak açıklamalarda bulundu.

Selçuk Tepeli'ye yönelik, "Bence çok iyi yaptınız. Ben de sizi tanımıyorum. Siz de beni tanımıyorsunuz. Layık olduğunu düşünüyorum" diyen Portakal, "Efsaneyi kabul etmiyorum ama işimi iyi yapıyorum. Bana özgürlük ortamı sağlayan bir yerde çalışıyorum. Süper dostluklarım var. Ekip ruhuyla çalıştık. O yüzden şanslıyım" dedi.

Portakal şöyle devam etti: "İşimi seviyorum. İyi de yapmaya çalışıyorum. Doğan Şentürk burada. Haberin başındaki bir insan. Ne diyeceği belli değil. Hiç sormaz bana. 10 yılda dört kere beş kere sadece haber için tartışmışızdır. O yüzden çok şanslıyım. Herkes bir şeyler yazdı. Bir şeyler kurdu. Gerçekten normal karşılıyorum. Ama benim ne dediğim önemli."

"BIRAKMAM GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNDÜ"

"Mutlu musun? Ben mutluluğu İzmir'de buldum. 25 yıllık tutmaydı bu. Bırakmam gerektiğini düşündüm. Böyle daha mutluyum şu an. Yeri doldurulmayacak insan yok" diyen Portakal, "Temmuz başında kararı verdim. Çok nettim. Doğan aü+ğabey inanmadı. Ayın 20'sinden sonra tekrar konuşalım dedi. Söyleyecek bir şeyim kalmadı. Son 3 yıldır liderdik. İki senedir reytinglere bakmıyordum" ifadelerini kullandı.

Portakal, açıklamasında şunları söyledi: "Kendimi tekrar ediyordum. Bıktım yani. Rekabetsiz olmak, rakipsiz olmak insanı boşluğa düşürüyor. Rakip arıyorsunuz kendinize, yok. Size yetişemiyor. En yakın rakibinize fark atmışsınız."