Fatih'te 4 kardeşin ölü bulunduğu evin içi görüntülendi

İstanbul Fatih'te kapısına 'Dikkat siyanür var' yazılı not astıkları evlerinde cansız bedenleri bulunan 2'si kadın 4 kardeşin, ön otopside siyanür içerek intihar ettikleri ortaya çıkmıştı. Kardeşlerin hayatını kaybettiği evin içi ilk kez görüntülendi.

fatih-te-4-kardesin-olu-bulundugu-evin-ici-goruntulendi-646932-1.

DHA'nın haberine göre; İstanbul Fatih'te Molla Gürani Mahallesi Oğuzhan Caddesi'nde 5 katlı binanın birinci katındaki dairede oturan Cüneyt (48), Oya (54), Yaşar (56) ve Kamuran Yetişkin (60) kardeşler ölü bulunmuştu.

Kardeşlerin ölü bulunduğu dairenin kapısında 'Dikkat siyanür var' yazılı not yer alıyordu. 4 kardeşin öldüğü evin içinden bazı bölümler görüntülendi.

fatih-te-4-kardesin-olu-bulundugu-evin-ici-goruntulendi-646931-1.

Evin bir odasında, sehpa üzerinde beyaz ve mavi kase ve yeşil renkte kupa olduğu hemen arkasında ise bir kitaplık, içinde ise kitap ve CD olduğu ve bir koltuk olduğu görülüyor. Diğer bir oda da ise tekli bir koltuk üzerinde ve yerde kıyafetlerin bulunduğu kameraya yansıyor.

fatih-te-4-kardesin-olu-bulundugu-evin-ici-goruntulendi-646930-1.

fatih-te-4-kardesin-olu-bulundugu-evin-ici-goruntulendi-646933-1.

NE OLMUŞTU?


İstanbul Fatih'te Molla Gürani Mahallesi Oğuzhan Caddesi'ndeki bir evde yaşayanlara ulaşılamadığı ihbarı üzerine adrese giden polis ekipleri, Cumhuriyet savcısının talimatıyla girdikleri dairenin kapısında "Dikkat siyanür var, polisi arayın, içeri girmeyin." notuyla karşılaşmıştı.

Yapılan incelemede Cüneyt (48), Oya (54), Kamuran (60) ve Yaşar Yetişkin (56) kardeşlerin hayatını kaybettiği belirlenmiş, kapıdaki not ve evdeki koku nedeniyle ortamda kimyasal madde olması ihtimaline karşın AFAD ve polis ekiplerince yaklaşık 2,5 saat inceleme yapılmıştı.

İncelemenin ardından cesetler, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumuna gönderilmişti.

VALİLİK AÇIKLAMA YAPTI

İstanbul Valiliği, Fatih'te, kapısında 'Dikkat siyanür var' yazılı not olan bir evde, 2'si kadın 4 kardeşin ölü bulunmasına ilişkin açıklama yapmıştı. Yapılan açıklamada, "tüm olgularda saptanan siyanür düzeyleri öldürücü olarak değerlendirilmiştir" denilmişti.

cukurda-defineci-avi-540867-1.