Fatih'te bir apartmanda, kimliği henüz belli olmayan bir şahsa ait cansız beden parçalara ayrılmış halde bulundu. Polis, olaya ilişkin çalışma başlatırken, şahsın cansız bedeni otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Fatih'te bir şahsın cansız bedeni parçalanmış halde bulundu
Fotoğraf: İHA

İstanbul Fatih’te bir apartman içerisinde parçalara ayrılmış bir erkeğe ait cansız beden bulundu. Polis ekipleri olay yerinde çalışmalarını tamamlarken, cansız bedenin kime ait olduğunun Adli Tıp Kurumu'nda yapılacak incelemenin ardından belirleneceği öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, olay Fatih Kocamustafapaşa Mahallesi'nde bulunan bir sokakta meydana geldi. İddialara göre, apartmanda yaşlı bir şahsa ait cansız beden parçalanmış halde bulundu. Apartman sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yeri inceleme ekipleri apartmanda çalışma yaptı. Apartmanda yapılan çalışmaların ardından cansız beden, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. hayatını kaybeden şahsın kimliği yapılan otopsinin ardından belli olacak.

Çevredeki güvenlik kameralarını da inceleyen polis ekipleri, görgü şahitlerinin ifadesine başvurdu. Olayı gerçekleştiren şüpheli kişi ya da kişileri yakalamak için çalışma başlatıldı.

İHA