Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Başakşehirli İrfan Can Kahveci ile ilgilendiklerini açıklayarak, “İrfan Can’ı istiyoruz. Onun da bizi istediğiniz biliyoruz. Sayın başkanımız ile Abdurrahim bey Göksel başkan ile görüştüler. Henüz tabi kolay alınacak bir sonuç değil. Daha resmi görüşmeler devam edebilir. Bunlar gayet doğaldır” dedi.

Fatih Terim: İrfan Can’ı istiyoruz, onun da bizi istediğini biliyoruz

Süper Lig’in 18. haftasında Galatasaray evinde karşılaştığı Gençlerbirliği’ni 6-0’lık skorla mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, transfere ilişkin önemli mesajlar verdi.

Yılbaşı gecesinde talihsiz kaza yaşayan Norveçli futbolcu Omar Elabdellaoui’nin yokluğunda sağ bek bölgesine transfer isteyip, istemediğinin sorulması üzerine Terim, “Omar bizim için kıymetli bir oyuncumuz. İnşallah en kısa sürede hem sağlığına, hem formasına kavuşur. Canla, başla hepimiz yanındayız. İlk dakikalarda da, dünde oradaydık. İnşallah bunu başaracak. Onun eksikliğini Martin ve Şener ile kapatacağımızı düşünüyorum. Şener de kendisine formayı rahat rahat vereceğimizi gösterdi. Onu da Emre Taşdemir’i de kutlamak lazım. Herhangi bir şey düşünmüyoruz” diye cevap verdi.

Medipol Başakşehir’in futbolcusu İrfan Can Kahveci ile ilgilendiklerini açıklayan Fatih Terim, “İrfan Can’ı istiyoruz. Onun da bizi istediğiniz biliyoruz. Önemli bir genç tecrübeli bir oyuncu. Sayın başkanımız ile Abdurrahim bey Göksel başkan ile görüştüler. Henüz tabi kolay alınacak bir sonuç değil. Daha resmi görüşmeler devam edebilir. Bunlar gayet doğaldır. Olur, olmaz ama artık daha resmi daha ciddi şeyler yapmalıyız” ifadelerini kullandı.

MESUT ÖZİL YORUMU

Mesut Özil’in önemli bir oyuncu olduğunu belirten Fatih Terim, “İsmi de büyük bir oyuncu. Ümit ederim bize gelen oyuncularımızın da çok büyük işler yapacağına, önemli isimler olacağına inanıyorum. Onun için 15-20 günümüz var. Bakalım neler olacak. Ne mağlubiyetin ne de 6-0’ın transferin ilgisi yok. Bu bir planın, organizasyonun sonucudur” açıklamasında bulundu.

‘FALCAO İLE GÖRÜŞME YAPTIK’

Son olarak Kolombiyalı futbolcu Radamael Falcao hakkında da konuşan Fatih Terim, "Falcao önemli bir isim. Önemli bir marka. Talihsizlikler yaşıyor. Ben izin verdim. İspanya’da tedavi görecek. Futbolculuğuna söyleyecek lafımız yok. İnanıyorum, biliyorum herkesten daha fazla rahatsızlık duyuyor. Faydalı olamadığı için. Bu hesaplamalar hiç doğru değil. Oynadığı, oynamadığı. Falcao ile 40-45 dakika görüşme yaptık, gitmeden önce. İyileşirse her zaman bu forma onundur. Başka bir tasarrufu olursa ona da saygı duyacağız. Falcao kıymetli oyuncularımızın başındadır. Oynasa da oynamasa da" diyerek sözlerini tamamladı.