Fatih Terim ve Sofiane Feghouli ameliyat oldu

Galatasaray, Teknik Direktör Fatih Terim ile başarılı oyuncu Sofiane Feghouli'nin ameliyat olduğunu açıkladı. Kulüpten yapılan açıklamada, iki ismin de sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, belindeki rahatsızlığı sebebiyle bel fıtığı ve dar kanal ameliyatı oldu.


Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, "Teknik Direktörümüz Sayın Fatih Terim, bir süredir belinde yaşadığı rahatsızlık nedeniyle takımımızın İstanbul'a varışıyla sponsor hastanemiz Liv Hospital Beyin Cerrahisi kliniğine getirilmiş ve Prof. Dr. Mustafa Kemal Hamamcıoğlu başkanlığında başarılı bir bel fıtığı ve dar kanal ameliyatı geçirmiştir. Hocamızın durumu iyi olup tedavisi devam etmektedir" denildi.

Galatasaray'ın Cezayirli futbolcusu Sofiane Feghouli de böbrek sancısı şikayeti nedeniyle endoskopik üreter taşı çıkarılması ameliyatı oldu.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Floransa dönüşü uçakta renal kolik (böbrek sancısı) şikayeti olan oyuncumuz Sofiane Feghouli sponsor hastanemiz Liv Hospital Üroloji kliniğinde Prof. Dr. Orhan Tanrıverdi başkanlığında endoskopik üreter taşı çıkarılması ameliyatı geçirmiştir. Oyuncumuzun sağlık durumu iyi olup tedavisi devam etmektedir" ifadeleri kullanıldı.

(DHA)