Bir dönem Fenerbahçe’de de forma giyen Brezilyalı futbolcu Diego Ribas, takımı Flamengo ile kazandığı Brezilya Kupası'nın kutlamalarına temizlik işçilerini de dahil etti. Diego, işçilerle şampiyonluk fotoğrafı verdi.

Fenerbahçe’de de oynamıştı: Diego şampiyonluğu temizlik işçileriyle kutladı

Brezilya Kupası final karşılaşmasında yolu Fenerbahçe’den geçen iki isim karşı karşıya geldi.

Flamengo forması giyen eski Fenerbahçeli Diego Ribas ve Corinthians Teknik Direktörü Vitor Pereira’nın mücadelesinde, normal süresi 1-1 biten maçı penaltı atışları sonucunda kazanan taraf Flamengo oldu.

Maçtan sonra düzenlenen töreninin ardından kupayla sahayı turlayan futbolculardan Diego Ribas, sevincini Maracana Stadı’nın temizlik işçileriyle paylaştı.

Mücadelede forma şansı bulamayan 37 yaşındaki futbolcu, kupayı aldıktan sonra temizlik işçilerini yanına çağırdı ve hatıra fotoğrafı çektirdi. Diego bu davranışıyla takdir topladı.

Sezon sonunda Flamengo ile sözleşme yenilemeyeceğini açıklayan Diego’nun kariyerine devam edip etmeyeceği henüz belli değil.

Diego, 2014-2016 yılları arasında Fenerbahçe forması giymişti. Brezilyalı futbolcunun kariyerinde Porto, Werder Bremen, Juventus, Wolfsburg ve Atletico Madrid takımları bulunuyor.