Fenerbahçe'de hedef Khedira

Gustavo’nun yüksek fiyat istemesi sonrası bu transferde geri adım atan Fenerbahçe, Juventus’un dünyaca ünlü orta saha oyuncusu Sami Khedira için gaza bastı. Oyuncuyla pazarlıklar sıklaşırken, İtalyanlar da Alman yıldızı bedavaya bırakmaya hazır.

Fanatik'in aktardığına göre, savunmanın göbeğinden sonra ön libero konusuna da çare arayan Fenerbahçe’de Marsilya’nın Brezilyalı yıldızı Gustavo gündeme gelmiş, Fransız kulübü 9 milyon avroluk bonservis bedelinden 7 milyon avroya inmiş, buna rağmen Sarı-Lacivertli kulüp geri adım atmak zorunda kalmıştı. Marsilya’dan yıllık 2.5 milyon avro kazanan Gustavo’nun Fenerbahçe’den isteği ise yıllık 4 milyon avro...

Bu yüzden Brezilyalı oyuncudan uzaklaşmaya başlayan Kanarya, bir başka dünya yıldızına rotasını çevirdi. İtalyan devi Juventus’un kadrosunda bulunan Sami Khedira için girişimlerde bulunan Fenerbahçe, Alman orta saha oyuncusunu ikna etmek için tüm imkanlarını seferber etti.

Mahmut da listede

Teknik Direktör Sarri, yeni sezon planlamasında düşünmediği 32 yaşındaki Khedira’nın satışına onay verdi. Orta saha oyuncusunu bonservis bedeli olmadan kadrosuna katmak isteyen Kanarya, bu konuda İtalyan devinden olumlu yanıt aldı. Khedira’ya da 2 sene için yıllık 3 milyon avro teklif edildiği belirtildi. Bir diğer görüşülen ismin ise Başakşehir’in orta saha oyuncusu Mahmut Tekdemir olduğu öğrenildi.