Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılmasının ardından adı Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City ile anılan Mesut Özil'in Necaxa kulübüne transfer olabileceği iddia edildi.

Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan Mesut Özil için yeni iddia: Meksika'ya gidebilir

En son Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City ile anılan Mesut Özil hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı.

SporX'in Fox Deportes'ten aktardığı habere göre, Özil için Inter Miami ve Hull City iki alternatif olarak masada dururken futbolcu, kendisinin de yatırımcıları arasında bulunduğu Necaxa kulübüne transfer olabilir.

Haberde, Özil'in hissedarları arasında bulunduğu Necaxa'ya transfer olması durumunda yalnızca kulübün değil aynı zamanda ligin kaderinin değişebileceği ifade edildi.

Haberde ayrıca Mesut Özil'in Meksika futboluna büyük ses getirebileceği aktarılırken "Queretaro'da Ronaldinho'nun yaptığı gibi devrim yaratabilir" ifadesi kullanıldı. Özil'in olası yeni adresleri arasında en ciddi taliplerin Hull City ve Inter Miami olduğu da hatırlatıldı.

Mesut Özil, beraberinde oyuncu Eva Longoria ve model Kate Upton ve eşi Justin Verlander, NBA yıldızı Victor Oladipo'nun da bulunduğu bir grup yatırımcı ile birlikte Meksika 1. Lig ekibi Necaxa'nın yüzde 50 hissesini satın almıştı.