Fenerbahçe, Ricardo Rodriguez için Milan kulübü ile anlaşmaya vardı. Futbolcunun kiralama bedeli 1 milyon avro

Fenerbahçe'de Ricardo Rodriguez sevinci

Fenerbahçe, Ricardo Rodriguez transferinde mutlu sona ulaştı. Bir süredir İsviçreli sol bek için görüşmelerini sürdüren sarı lacivertliler, Milan kulübü ile anlaşmaya vardı

Aralık ayından itibaren İsviçreli sol beki takıma katmak için yoğun çaba harcayan sarı lacivertliler, bu transferde mutlu sona ulaştı.

TRT Spor'un haberine göre Milan kulübü ile yapılan uzun görüşmelerin sonucunda Lyon ve PSV Eindhoven gibi kulüplerle yarışan Fenerbahçe, rakiplerini geride bıraktı.

Ricardo Rodriguez’in de iyi bir teklif aldığı Fenerbahçe’ye gitme konusundaki ısrarı, bu transferde etkili oldu.

Sarı lacivertlilerin 1 milyon avro kiralama bedelinin yanı sıra 5 ila 6 milyon avro civarında zorunlu satın alma opsiyonu karşılığında İtalyan kulübü ile anlaştığı öğrenildi.

Rodriguez'in 1 yıllığı kiralık olmak üzere toplam 4 yıllık sözleşme imzalayacağı, bonuslar dahil yıllık yaklaşık 2 buçuk milyon euro alacağı gelen haberler arasında.

Fenerbahçe’nin yaptığı yeni yapılandırmanın ardından, harcama limitleri konusunda Türkiye Futbol Federasyonun’dan olumlu karar çıkması halinde Rodriguez ile resmî imza atılacak.

Sezon başından beri Hasan Ali Kaldırım’ın sakatlığı nedeniyle sol bekte büyük sıkıntı çeken sarı lacivertliler, İsviçreli oyuncunun transferiyle önemli bir eksikliği de gidermiş olacak.