Gelecek sezon için yeniden yapılanmaya giden Fenerbahçe’nin sol bek oyuncusu Oussama Haddadi için resmi girişimlere başladığı iddia edildi.

Fenerbahçe’de sol bek için Oussama Haddadi iddiası

Bitimine iki hafta kalan Süper Lig’de bu sezon isteneni bir türlü veremeyen Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarına bir süredir devam ediyor.

Sportif Direktör Emre Belözoğlu’nun yürüttüğü yeni sezon hazırlıklarında transferler de şekillenmeye başladı.

Uzun zamandır takımın problemi olan sol bek pozisyonu için de birçok ismin adı geçmişti. Geçtiğimiz sezon Kolarov ismi gündeme gelmiş, ancak transfer sonuçlanamamıştı. Ocak transfer döneminde ise Ricardo Rodriguez ile anlaşılmış, bu sefer de kulüp bütçeye takılmıştı.

Gelecek sezon için yine öncelik olan sol bek pozisyonu için Caner Erkin ve Novak’ın ismi geçmişti. Ancak Fenerbahçe, adı geçen bu isimlerden bambaşka bir rotaya yönelmiş durumda.

Skorer’den Tuncay Hoş’un haberine göre, Fenerbahçe Kasımpaşa’da kiralık olarak forma giyen Oussama Haddadi için resmi görüşmelere başladı.

Bonservisi Suudi Arabistan'ın Al Ettifaq (El İttifak) takımında bulunan Tunuslu sol bek, Ocak ayı transfer döneminde Kasımpaşa tarafından kiralanmıştı.

Süper Lig'de 14 maçta forma giyen 28 yaşındaki oyuncu, Kayserispor maçında 2, Ankaragücü, Denizlispor ve Göztepe müsabakalarında ise 1'er olmak üzere toplam 5 asiste imza attı.

Fenerbahçe'nin Haddadi'nin kulübüyle görüşmelere başladığı ve Suudi Arabistan ekibine resmi teklif sunduğu öğrenildi.