Fenerbahçe’de altyapı koordinatörlüğüne Tahir Karapınar getirildi. Kulüpten yapılan açıklamada, sezonun geri kalanında Karapınar’ın A takım teknik heyetiyle birlikte sahaya çıkacağı bildirildi

Fenerbahçe’de Tahir Karapınar, sezon sonuna kadar A takım teknik heyetiyle sahaya çıkacak

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, altyapı koordinatörlüğüne daha önce Genç Milli Takım Antrenörlüğü ve teknik sorumluluğu yapmış olan Tahir Karapınar getirildi.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Karapınar’ın sezon sonuna kadar A takım teknik heyetiyle birlikte maçlara çıkacağı ve sezon sonunda altyapıda göreve başlayacağı duyuruldu.

Sarı-lacivertli ekibin yaptığı açıklama şöyle:

Tahir Karapınar, yeniden yapılandırılmakta olan Fenerbahçe Futbol Altyapı organizasyonumuzda futbol akademi altyapı koordinatörü olarak göreve getirilmiştir. Altyapımızda göreve başlayan Karapınar, kariyerinde Türkiye Futbol Federasyonu Genç Milli Takımlar antrenörlüğü ve teknik sorumluluğu, Milli takım Ege ve Akdeniz bölge sorumluluğu görevlerinde bulunmuştur. Bununla birlikte, Tahir Karapınar 2019-20 sezonunun kalan bölümünde Futbol A Takımımızın teknik heyeti ile birlikte sahaya çıkacak, sezonun tamamlanmasının ardından altyapıdaki görevine resmi olarak başlayacaktır. Tahir Karapınar’a camiamıza hoş geldin diyor; kendisine başarılar diliyoruz.