Fenerbahçe Spor Kulübü, Attila Szalai'nin İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea'ye gitmek üzere olduğu yönündeki iddialara yanıt verdi. Kulüpten yapılan açıklamada, "Son birkaç gündür kamuoyunda, dış basın ve sosyal medya kaynaklı olarak ortaya atılan oyuncumuz Attila Szalai’nin transferi ile ilgili iddialar gerçeği yansıtmamaktadır" denildi.

Fenerbahçe'den Attila Szalai'nin transferi ile ilgili iddialara yanıt

Fenerbahçe Spor Kulübü, Attila Szalai'nin transferi ile ilgili ortaya atılan iddiaların gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

Macaristan Milli Takım Teknik Direktörü Marco Rossi, Fenerbahçe'de oynayan Macar defans oyuncusu Attila Szalai'nin İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea'ye gitmek üzere olduğunu söylemişti.

Fenerbahçe'den iddialara ilişkin açıklama geldi. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Son birkaç gündür kamuoyunda, dış basın ve sosyal medya kaynaklı olarak ortaya atılan oyuncumuz Attila Szalai’nin transferi ile ilgili iddialar gerçeği yansıtmamaktadır" denildi.

Açıklamada, "Kulübümüz, başarılı futbolcumuz Attila Szalai ile ilgili herhangi bir transfer görüşmesi yapmamıştır. Oyuncumuz, çalışmalarını tamamen takımımızın hedeflerine konsantre olmuş şekilde sürdürmektedir" ifadelerini kullanıldı.