Fenerbahçe Spor Kulübü, 'Hükümet istifa' sloganlarının ardından taraftarlarına 'seyirden men cezası' uygulanmasına ilişkin açıklama yaptı. Sarı-lacivertlilerden yapılan açıklamada, "Ülke genelindeki 40 Fenerbahçeli avukatla hukuki destek verilmektedir. Değerli taraftarlarımızın, kendilerine gelen tebligatlar ile ilgili hukuki sürecin takibi için aşağıda yer alan mail üzerinden bizimle iletişime geçmelerini rica ederiz" denildi.

Fenerbahçe'den 'Hükümet istifa' sloganlarının ardından tebligat gelen taraftarlarına destek

Fenerbahçe-Konyaspor maçında 'hükümet istifa' tezahüratı yaptığı tespit edilen Fenerbahçe taraftarlarına, 6222 Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun gerekçesiyle 'seyirden men cezası' uygulanmaya başlandı.

Fenerbahçe Spor Kulübü, bugün yazılı bir açıklama yaparak taraftarlarına destek verildiğini belirtti.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Fenerbahçemizin geçtiğimiz hafta sonu Arabam.com Konyaspor ile oynadığı maçta tribünlerde yaşanan bazı tezahüratlar sonrasında taraftarlarımıza 6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair kanun kapsamında “spor müsabakalarını seyirden men” tebligatları gelmeye başlamıştı" hatırlatması yapıldı.

"Süreci yakından takip eden Kulübümüz, resmi akredite derneklerimizden biri olan Hukukçu Fenerbahçeliler Derneğimiz ile koordineli olarak çalışmalara başladı" denilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Bu bağlamda ülke genelindeki 40 Fenerbahçeli avukatla hukuki destek verilmektedir. Değerli taraftarlarımızın, kendilerine gelen tebligatlar ile ilgili hukuki sürecin takibi için aşağıda yer alan mail üzerinden bizimle iletişime geçmelerini rica ederiz."