Fenerbahçe'nin satın alma opsiyonuyla kadrosuna katmak için uğraş verdiği Mauro Junior'un kasetleri efsane kaptan Alex de Souza'ya izlettirildi. Alex, "Mutlaka alınmalı. Uzun yıllar hizmet eder" dedi

Fenerbahçe genç oyuncuyu Alex'e izlettirdi: 'Mutlaka alın'

Alex de Souza sonrası orta alana istediği 10 numarayı bir türlü bulamayan Fenerbahçe'de arayışlar sürüyor. Scout ekibi ile beraber Avrupa ve Güney Amerika'da çok sayıda ismi izleyen Sarı-Lacivertliler'in Mauro Junior'da karar kıldığı belirtildi.

Takvim'de yer alan habere göre sarı-lacivertliler henüz 20 yaşında olan Brezilyalı 10 numarayı satın alma opsiyonuyla kiralamak için girişimlerde bulunacak.

Hollanda Ligi'nde Heracles formasını kiralık olarak giyen 20 yaşındaki Brezilyalı yıldızın bonservisi ise PSV'de bulunuyor.

Mauro Junior'un futbol stili Alex'e oldukça benziyor.

Haberde, Fenerbahçe scout ekibinin genç yıldızı yaklaşık 2.5 aydır takip ettiği belirtildi.

Yönetimin PSV ile temasa geçerek satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yapacağı ifade ediliyor.

Bu sezon 6 gol ve 6 asistlik performansıyla dikkat çeken Mauro Junior etkili sol ayağı ve tekniği ile dikkati çekiyor.

ALEX: MUTLAKA ALIN

Takvim'de yer alan haberde, Fenerbahçe, Mauro Junior'un kasetlerini efsane kaptan Alex de Souza'ya izlettirdi. Efsane kaptan, "Yeni Alex" olarak lanse edilen Mauro Juniors'a hayran kaldı.

Alex, 'Bu çocuk gerçekten çok yetenekli. 20 yaşında ama yaşından çok olgun. Mutlaka alınmalı. Uzun yıllar hizmet eder" ifadesini kullandı

Efsane kaptan, kendisi gibi sol ayaklı olan Brezilyalı 10 numara için gerekirse kendisinin de ikna için yardımcı olabileceğini söyledi. Yönetim de bunun üzerine girişimlerini hızlandırdı.