Fenerbahçe'nin Portekizli teknik direktör Vitor Pereira ile yolları ayırmaya hazırlandığı iddia edildi. Sarı-lacivertlilerin teknik direktör Francesco Farioli ile görüşmek için Fatih Karagümrük’ten izin aldığı öne sürüldü.

Fenerbahçe için Francesco Farioli iddiası

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında, deplasmanda Göztepe ile 1-1 berabere kalarak 1 puana razı olan Fenerbahçe'de işler iyi gitmiyor. 24 puanla 4. sırada yer alan ve lider Trabzonspor'un 12 puan arkasında kalan sarı-lacivertlilerin, Portekizli teknik direktör Vitor Pereira ile yolları ayırmaya hazırlandığı iddia edildi.

Bir dönem Beşiktaş'ta yöneticilik görevini yürüten, şimdilerde Haber Global'de program sunuculuğu yapan Candaş Tolga Işık, Fenerbahçe'de Pereira döneminin sona ereceğini öne sürdü.

Işık, sosyal medya paylaşımında, "Pereira ne zaman gönderilir bilmem ama 2 plan var: İlki camiayı bilen bir yerli hocayla birlikte kariyerli bir Alman teknik direktör...İkincisi ise hali hazırda süper ligde çalışan bir isim!" ifadelerini kullandı.

VOLE'den Yağız Sabuncuoğlu ise Fenerbahçe'nin, Francesco Farioli ile görüşmek için Fatih Karagümrük’ten izin aldığını bildirdi.