Süper Lig ekibi Fenerbahçe'nin teknik direktörü Jorge Jesus, Galatasaray mağlubiyetinin ardından açıklamalarda bulundu. Jesus, "Rakibin önüne geçme fırsatını değerlendiremedik. Bu sonucun, sahada olanların sorumlusu benim. Ne başkanımız, ne futbolcularımız" dedi.

Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus: Olanların sorumlusu benim
Fotoğraf: DHA

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Galatasaray mağlubiyetinin ardından değerlendirmelerde bulundu.

Süper Lig'in 18. haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda oynanan derbiyi Galatasaray 3-0'lık skorla kazandı.

"ŞAMPİYON BELLİ OLMADI"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, 3-0'lık Galatasaray mağlubiyetini değerlendirdi.

Bu sonuçla şampiyonun belli olmadığını belirten Jesus, "Normalde Fenerbahçe'nin alışık olduğumuzun dışında çok hata yaptık. İlk 15 dakikada 3 pozisyon yakaladık. Galatasaray, seken toptan golü bulduk. İkinci yarıda iyi başladık ama kırmızı kart ve 2. golden sonra işler zorlaştı. Galatasaray daha sakin kalan taraftı. Oyuncularıma 'Bu maçı kazanan ya da kaybeden şampiyonu belirlemeyecek' demiştim. Ligin şampiyonu belli olmadı." dedi.

"BİR SORUMLU VARSA BENİM"

Sorumunun kendisi olduğunu söyleyen Jorge Jesus, "Rakibin önüne geçme fırsatını değerlendiremedik. Bu sonucun, sahada olanların sorumlusu benim. Ne başkanımız, ne futbolcularımız. Hele başkanımız hiç değiliz. Başkanımız bana çok inanıyor, Portekiz'e kadar gelip beni ikna etti. Bu mağlubiyet bizi yolumuzdan ayırmayacak. Bir sorumlu varsa benim." sözlerini sarf etti.

(DHA)