Fenerbahçe - Antalyaspor müsabakasında sarı-lacivertli taraftarlar, Galatasaray’ın, MKE Ankaragücü karşılaşmasında 3-1’i yakalamasının ardından yönetimi istifaya davet eden tezahüratlar yaptı. Ayrıca sarı-lacivertli tribünler, eski başkan Aziz Yıldırım lehine de tezahüratlarda bulundu.

Fenerbahçe tribünlerinde 'Aziz Yıldırım' sesleri

HABER MEKEZİ

Galatasaray'ın MKE Ankaragücü'nü yenmesiyle birlikte, Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansını kaybettiği Antalyaspor maçında "Yönetim istifa" ve "Aziz Yıldırım" tezahüratları yapıldı.

Fenerbahçe tribünleri, Galatasaray'ın MKE Ankaragücü karşısında farkı artırmasının ardından yönetimi istifaya çağırdı. Bazı taraftarlar da maç bitmeden stattan ayrıldı.

AZİZ YILDIRIM TEZAHÜRATLARI

 Sarı Lacivertlilerde futbolseverler, şampiyonluk hasretini bu sene de gideremedi. 2-0'lık Antalyaspor galibiyetine rağmen şampiyonluk umutlarını yitiren Fenerbahçe'nin Kadıköy'de bulunan taraftarlarının tepkileri, dakikalarca sürerken eski başkan Aziz Yıldırım lehine tezahüratların gelmesi de dikkatlerden kaçmadı.

ŞAMPİYONLUK HASRETİ 9 YILA ÇIKTI

Galatasaray'ın Süper Lig'de ipi göğüslemesiyle Fenerbahçe'nin şampiyonluk hasreti de 9 yıla çıktı. Sarı-lacivertliler, en son 2012-2013 sezonunda Ersun Yanal yönetiminde şampiyon olmuştu.