Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Fenerbahçe sahasında Kasımpaşa'yı 5-1 mağlup etti.

Fenerbahçe, Valencia'nın gecesinde 5 golle zirveye göz kırptı
Fotoğraf: DHA

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Fenerbahçe sahasında Kasımpaşa ile karşılaştı.

Ülker Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi Fenerbahçe 5-1'lik skorla kazandı. Müsabakada sarı-lacivertlilerin gollerini Valencia (4) ve Batshuayi attı. Kasımpaşa'nın tek sayısını Mamadou Fall kaydetti.

Bu sonucun ardından Fenerbahçe puanını 44'e yükseltirken Kasımpaşa 19 puanda kaldı.

ARDA GÜLER 11'DE

Fenerbahçe'de Arda Güler, bu sezon ligde ilk kez 11'de görev aldı. Sarı-lacivertli ekiple bu sezon Avrupa'da 3, kupada ise 1 maçta ilk 11'de forma giyen 17 yaşındaki futbolcu, ligde ise mücadelelere hep sonradan dahil oldu. Arda Güler, bu sezon ligde ilk kez Kasımpaşa maçında 11'de forma giydi. Mücadelenin 71'inci dakikasında ise Arda Güler yerini Rossi'ye bıraktı.

ZAJC 4 MAÇ SONRA

Sarı-lacivertli ekipte Sloven futbolcu Miha Zajc, ligde 4 maç sonra ilk 11'de yer aldı. Ligde en son 4-0'lık Hatayspor galibiyetinde 11'de görev alan Zajc, Kasımpaşa karşılaşmasına ilk 11'de başladı.

SARI-LACİVERTLİLERDE 4 EKSİK

Fenerbahçe, Kasımpaşa müsabakasına 4 oyuncusundan yoksun çıktı. Sarı-lacivertli ekipte sakatlıkları bulunan Joao Pedro, Bright Osayi-Samuel ve Joshua King'in yanı sıra Ezgjan Alioski teknik heyet tercihiyle kadroya dahil edilmedi.

JAYDEN OOSTERWOLDE, KADIKÖY'DE

Fenerbahçe'nin transferi için İstanbul'a davet ettiği Jayden Quinn Oosterwolde, Kadıköy'e geldi. Hollandalı 21 yaşındaki sol bek, Kasımpaşa maçını locadan izledi.

VALENCİA'DAN 4 GOL

Kasımpaşa karşısında 4 gol bulan Enner Valencia, profesyonel kariyerinde ilk kez bir maçta 4 gol atmayı başardı. Ayrıca Ekvadorlu milli futbolcu, Süper Lig'de çıktığı 17'nci maçında 19'uncu golüne imza attı.

(DHA)