Fethiye’de Ovacık - Hisarönü hattında devam eden altyapı çalışmalarının yüzde 45’inin bittiği bildirildi.

Fethiye’de altyapı çalışmalarının yüzde 45’i bitti

BİRGÜN EGE

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Fethiye Belediyesi’nin işbirliğinde 62 milyon TL yatırım ile startı verilen Hisarönü-Ovacık Mevkii kanalizasyon hattı çalışmaları sürüyor. Bölgedeki çalışmaların yüzde 45’inin bittiği, ekiplerin yoğun mesai harcayarak çalışmalarını sürdürdüğü bildirildi.

Fethiye Belediyesi ekipleri de çalışmalara destek verirken, özellikle birçok yolun açılımı konusunda önemli çalışmalar yapıldığı öğrenildi. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca da, bu çalışmaları yerinde incelemek için Fethiye’nin önemli turizm merkezlerinden birisi olan Hisarönü’ne gitti. Karaca çalışmaları hem inceledi, hem de bölgede açık olan esnafların görüşlerini dinledi.

Çalışmaların hızlı bir şekilde devam edeceğini söyleyen Karaca, “Gördüğümüz üzere çalışmalar çok hızlı ilerliyor. Şu ana kadar yüzde 45’i bitti. Mayıs ayına kadar bu bölgedeki altyapı çalışmasının bitirmek hedefimiz. Bugün Fen İşleri Müdürümüz ve meclis üyemle bölgedeki çalışmaları inceledik. Yerinde gördük. Eksiklerine baktık. Ben buradan Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Gürün ve ekip arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.