Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümü ile ilgili Beşiktaş eski başkanı açıklamalarda bulundu. O gece mekânda birlikte olduklarını söyleyen Fikret Orman, yaşanan olayla ilgili detaylar vererek cinayetin 65 bin TL'den kaynaklanmadığını söyledi. Orman, “K onu 65 bin TL değil, racon mevzusu” dedi.

Fikret Orman, Mahmutyazıcıoğlu cinayeti hakkında konuştu: Mevzu 65 bin TL değil, racon

Beşiktaş eski yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümünün sır perdesi aralanıyor. O gece yaşanan olaydan hemen önce mekândan ayrılan Beşiktaş eski başkanı Fikret Orman detayları Halk TV canlı yayınında Timur Soykan'a anlattı. Cinayetin 65 bin TL'den kaynaklanmadığını ifade eden Orman, “Konu 65 bin TL değil, bir racon mevzusu” dedi.

"BEŞİKTAŞ İLE DEĞİL SOHBET AMAÇLI GÖRÜŞTÜK"

Fikret Orman, Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümünden hemen önce birlikte olduklarını söyleyerek, "Şafak bana çok yakın biriydi. Ben onun abisi sayılırdım. Her zaman bir sıkıntısı olsa gelip bana anlatırdı. Olay yaşanmadan önce zaten beraberdik. Gayet mutluydu ve hiçbir sıkıntısı yoktu. Beşiktaş ile ilgili bir toplantı değil, sohbet amaçlı önceden görüşelim dedi görüştük" dedi.

"KONU PARA DEĞİL RACON MEVZUSU"

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili bilgiler veren Fikret Orman, konunun 65 bin TL'nin ötesinde olduğunu vurguladı. Orman, "Yasadışı bahis falan benim duyduğum şeyler değil. Bunu emniyet güçlerimiz zaten araştırıyordur. Benim duyduğum olay, bir ev alımı olmuş, buranın üstüne ek para istenmiş. Ama konu 65 bin TL değil de bir racon mevzusu. Benim duyduklarım bunlar. Zaten yapan çocuk da 1997'li" dedi.