Beşiktaş’ın idari ve mali genel kurulunda konuşan Fikret Orman açıklamalarda bulundu. BJK başkanı Orman, “Yarın gerçekleştirilecek seçim, benim Beşiktaş’taki son seçimim. Zaten tüzüğümüz de buna el veriyor, benim isteğim de buydu” açıklaması yaptı. Beşiktaş’ın 2 milyon 229 bin TL borcu olduğunu söyleyen Orman, “2012 senesinde göreve geldiğimiz zaman kavram karmaşası vardı. Borcumuz 431 milyon dolardı. […]

Fikret Orman son kez aday olacağını açıkladı

Beşiktaş’ın idari ve mali genel kurulunda konuşan Fikret Orman açıklamalarda bulundu. BJK başkanı Orman, “Yarın gerçekleştirilecek seçim, benim Beşiktaş’taki son seçimim. Zaten tüzüğümüz de buna el veriyor, benim isteğim de buydu” açıklaması yaptı.

Beşiktaş’ın 2 milyon 229 bin TL borcu olduğunu söyleyen Orman, “2012 senesinde göreve geldiğimiz zaman kavram karmaşası vardı. Borcumuz 431 milyon dolardı. Bunlar net borçtu. Alınan avanslar yoktu. 470 milyon TL sadece toplam yatırım harcamalarımız bulunuyor. UEFA sıralamasında geldiğimizde 66. sıradaydık, şu anda 26. sıradayız. Marka değerimiz yüzde yüze yakın gelişme kaydetti. Türkiye’nin en değerli 40. markasıyız” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Orman’ın kurulda tartışma çıkması üzerine verdiği yanıt dikkat çekti. Bir genel kurul üyesiyle yaşanan tartışmada Orman, “Rica ediyorum germeyin ortamı. Bugün oruçluyum ve olabildiğince sakin olmaya çalışıyorum” dedi.