birgün

14° AÇIK

Fuat Oktay Ankaragücü'nün şampiyonluk kutlamasında yuhalandı

Ankaragücü taraftarlarına seslenmek isteyen Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, yuhalandı.

SİYASET 21.05.2022 23:52
Fuat Oktay Ankaragücü'nün şampiyonluk kutlamasında yuhalandı
Abone Ol google-news

Spor Toto 1. Lig'den Süper Lig'e çıkmayı garantileyen Ankaragücü futbol takımı, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ın da katılımıyla 19 Mayıs Stadı'nın arazisinde düzenlenen şampiyonluk kutlamasında kupasını aldı.

Kurulan platforma tek tek gelen futbolcular ve teknik heyet, taraftarlarla birlikte kutlamalarını sürdürdü. Ancak Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay platforma çıkınca taraftarlardan yuhalama sesleri yükseldi.

Fuat Oktay’ın, kendisini yuhalayan taraftarı, “Ankara, biz size güzel bir akşamda güzel bir haber vermek için buradayız. Birlik, beraberlik ve dayanışma ruhu için buradayız…” diyerek sakinleştirmeye çalıştığı görüldü.

Oktay’ın, yıkılan 19 Mayıs Stadı'nın yerine hala yenisinin yapılmamış olması nedeniyle yuhalandığı iddia edildi.

Neden BirGün?

Bağımsız bir gazete olarak amacımız, insanlara hakikati ulaştırarak ülkede gerçek bir demokrasi ve özgürlük ortamının yeşermesine katkı sunmak. Bu nedenle abonelikten elde ettiğimiz geliri, daha iyi bir gazeteciliği hayata geçirmek, okurlarımızın daha nitelikli ve güvenilir bir zemin üzerinden bilgiyle buluşmasını sağlamak için kullanıyoruz. Çünkü banka hesabını şişirmek zorunda olduğumuz bir patronumuz yok; iyi ki de yok.

Bundan sonra da yolumuza aynı sorumluluk bilinciyle devam edeceğiz.

Bu yolculukta bize katılmak ve bir gün habersiz kalmamak için
Bugün BirGün’e Abone Ol.

BirGün; seninle güçlü, seninle özgür!

BirGün’e Destek Ol

Video haberler için YouTube kanalımıza abone olun

Birgün'e Abone ol