Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, arabasında 100 kilo eroinle yakalanan eski Brüksel Büyükelçiliği Basın Müşaviri Veysel Filiz ile fotoğrafı olmasına ilişkin, "Kamuya ve basına açık bir toplantıda, bir ortamda yani kalabalıkta bir fotoğraf çektirmiş. Kendisini hiç tanımam" açıklamasını yaptı.

Fuat Oktay'dan 'Veysel Filiz fotoğrafı' açıklaması: Kendisini hiç tanımam

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, arabasında 100 kilo eroinle yakalanan eski Brüksel Büyükelçiliği Basın Müşaviri Veysel Filiz ile fotoğrafı olmasına ilişkin açıklama yaptı.

Oktay, Meclis Genel Kurulu'ndaki bütçe görüşmelerinde muhalefet tarafından Veysel Filiz ile fotoğrafı olduğunun hatırlatılması üzerine söz aldı ve konuya ilişkin açıklama yaptı.

"Kamuya ve basına açık bir toplantıda, bir ortamda yani kalabalıkta bir fotoğraf çektirmiş" diyen Oktay, "Kendisini hiç tanımam. Ne öncesinde ne sonrasında kendisiyle hiçbir irtibatım, herhangi bir konuyla ilgili olmamıştır" dedi.

Oktay, şunları ifade etti: "Kamuya ve basına açık bir yerde biri fotoğraf çektiriyor ve birisi size merhaba diyor. Kendisiyle öncesinde de sonrasında da hiçbir irtibatım olmamıştır. İşlediği veya karıştığı hiçbir suç veya mahkemeye veya tutuklanmasıyla ilgili hiçbir makam, hiçbir mevki ve hiçbir şahsı aramam veya irtibat kurmam asla söz konusu olmamıştır, olamaz, bundan sonra da söz konusu olamayacağını çok net şekilde ifade ederim."

NE OLMUŞTU?

Eski Brüksel Büyükelçiliği Basın Müşaviri Veysel Filiz, 2020 yılında arabasında 100 kilo eroinle Hamzabeyli sınır kapısında yakalanmıştı. Filiz'in tutuklandığı bildirilmişti.

Ayrıca Filiz'in otomobilinde yaklaşık 100 kilo eroin bulunmasına ilişkin haberlere erişim engeli gelmişti.