Galatasaray Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu, tüm adaylara Fatih Terim'le yola devam edeceklerini belirten bir deklarasyona imza atmaları çağrısı yaptı. Adaylardan Metin Öztürk ve Burak Elmas da bu çağrıya destek verdi.

Galatasaray başkan adaylarından Fatih Terim çağrısı

Galatasaray Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu, diğer başkan adaylarına ‘Fatih Terim’ çağrısı yaptı.

“Galatasaraylılar olarak önümüzdeki zorlu süreçte birlikte hareket etmemiz gerektiğine inanıyor ve bütün adaylara sesleniyorum” diyen Eşref Hamamcıoğlu, tüm adaylara Fatih Terim'le yola devam edeceklerini belirten bir deklarasyona imza atmaları çağrısında bulundu. Hamamcıoğlu'nun yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Seçimlerin Fatih Terim'in kontratının bitimi sonrasında yapılacak olması nedeniyle; transfer ve kamp sürecinin kayıpsız geçmesi için bütün başkan adaylarını - kim kazanırsa kazansın - Fatih Terim ile yola devam edeceklerinin ifade edileceği ortak bir deklarasyona imza atmaları yönünde çağrıda bulunuyorum.”

METİN ÖZTÜRK'TEN DESTEK

Galatasaray'ın bir diğer başkan adayı Metin Öztürk'ten Eşref Hamamcıoğlu'na yanıt geldi. Öztürk, “Diğer başkan adaylarının da Fatih hocamızla ilgili, bizimle aynı sağduyuya sahip olduklarını öğrenmekten mutluluk duyuyoruz” dedi.

BURAK ELMAS'IN ÇAĞRISI

Öte yandan, adaylardan Burak Elmas'ın da seçimler yapılana kadar futbol takımının yapılanmasıyla alakalı kararların Fatih Terim tarafından alınması yönünde çağrıda bulunduğu belirtildi.