Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas, A Milli Futbol Takımı'na Fatih Terim'in çağrılması durumunda buna izin vermeyeceklerini söyledi.

Galatasaray Başkanı Elmas'tan Milli Takım'a Terim vetosu: İzin vermeyiz

Süper Lig'de Trabzonspor ile karşılaşacakları maç için Trabzon'a gelen Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas, Trabzon Havalimanı'nda basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Teknik direktör Fatih Terim desteğiyle yeni bir takım kurulduğunu belirten Elmas, takımın yanında olmak için Trabzon'a geldiğini belirtti.

Milli takımda Şenol Güneş'in gitmesinin ardından Fatih Terim'e teklif gelmesi durumunda düşüncesi sorulan Elmas, “Bizim düşüncemiz burada çok net. Zaten uzun vadeli bir plan yaptık hocamızla beraber. Galatasaray'ın geleceğine etki edecek bir takım kuruyoruz. Dolayısıyla böyle bir şeye asla taraf olmayız ve izin vermeyiz. Hocamızın da böyle bir teklifi kabul edeceğini zannetmiyorum” dedi.

“SUÇ DUYURULARINI YAPTIK”

Cezalı olması dolayısıyla maçı seyredemeyecek olması sorulan Elmas, şunları kaydetti:

“Bununla ilgili gerekli yorumları yaptık. Artık konu hukuka yansıdı. Gerekli suç duyurularını yaptık. Davamızı hukuk yoluyla, adalete güvenerek takip etmeye devam edeceğiz. Cezalı olsak da bu bizim takımımızın yanında olmamızı engellemeyecek. Bundan sonra da cezamız sürecinde deplasmanlarda takımızın yanında olmaya devam edeceğim. Umarız Türk futbolu arzu ettiğimiz gibi her şeye herkese eşit mesafede adil ve dürüst yönetim şartlarına kısa zamanda kavuşur. Bunun için de Galatasaray olarak mücadelemizi sürdürmeye devam edeceğiz.”