İş adamı Tuncer Hunca, Galatasaray'da da yapılacak başkanlık seçiminde aday olduğunu açıkladı.

Galatasaray'da Mustafa Cengiz'in ilk rakibi belli oldu

Galatasaray Spor Kulübü’nde mayıs ayında yapılacak başkanlık seçimi için yeni bir aday daha ortaya çıktı. Mustafa Cengiz'in ilk rakibi kulübün 6656 numaralı üyesi olan Tuncer Hunca, yapılacak seçimde ’Bizim bir andımız var’ sloganıyla adaylığını açıkladı.

Tuncer Hunca yaptığı açıklamada, "Kupalar ve madalyalar kazanmanın yanı sıra, öz kaynaklarından Galatasaray’ın elçisi olabilecek nitelikli sporcular yetiştirmek ve dünya vitrinine çıkarmak, kulübümüzün misyonu gereğidir. Katılımcı, şeffaf, hesap verme sorumluluğu taşıyan akılcı ve ilkeli bir yönetim biçimi; Galatasaray’da güven ve inancın tesis edilmesini sağlayacak ve sürdürülebilir başarıya giden yolu açacaktır" diye konuştu.

Başkan adayı Hunca, "52 yıldır üyesi olduğum; gelenekleriyle yetiştiğim Galatasaray Spor Kulübü’nün geleceğini hep birlikte şekillendirmek için sorumluluk almaya talibim ve hazırım. Hepimiz sarı kırmızı renklere gönülden bağlıyız, bu renklerin ifade ettiği değerlere gönül borcu hepimizin. Galatasarayımızın bu en zor zamanında, 2021 yılını yol ayırımında; kulübümüzü, camiamızı, hepimizin özlem duyduğu şekilde birleştirmek, hak ettiği ve olması gereken yere taşımamız için benim gibi Galatasaraylı olmaktan şeref ve gurur duyan diğer kardeşlerim ve büyüklerimle birlikte taşın altına elimizi koymaya hazırız. Geçmişte bunu yaptık, geleceğimiz için bugün de seve seve yapmaya varız ve hazırız. Çünkü Bizim bir andımız var: Galatasaray’ı yaşamak, yaşatmak ve yarınlara taşımak" şeklinde konuştu.