Galatasaray, Süper Lig takımlarından Kasımpaşa’yı hazırlık maçında 4-2 mağlup etti.

Galatasaray, hazırlık maçında Kasımpaşa’yı yendi

Galatasaray ile Kasımpaşa, hazırlık maçında karşı karşıya geldi.

Esenyurt'taki Necmi Kadıoğlu Stadı'nda oynanan maça Galatasaray, Berk Balaban, DeAndre Yedlin, Christian Luyindama, Valentine Ozornwafor, Ömer Bayram, Aytaç Kara, Yunus Akgün, Emre Kılınç, Kerem Aktürkoğlu, Arda Turan, Oğulcan Çağlayan 11'i ile çıktı.

Sarı-kırmızılı ekibin yedek kulübesinde İsmail Çipe, Fatih Öztürk, Alpaslan Öztürk, Ryan Babel, Radamel Falcao, Emre Akbaba, Atalay Babacan, Emre Taşdemir, Işık Kaan Arslan, Marcao, Jesse Sekidika, Ali Yavuz Kol ve Sofiane Feghouli yer aldı.

Kasımpaşa ise Ertuğrul Taşkıran, Feyzi Yıldırım, Tarkan Serbest, Tomas Brecka, Eren Elmalı, Doğucan Haspolat, Loret Sadiku, Yusuf Erdoğan, Haris Hajradinovic, Michal Travnik ve Yasin Dülger 11'iyle mücadele etti.

İLK GOLÜ KASIMPAŞA ATTI

Müsabakanın 14. dakikasında Kasımpaşa, Brecka'nın ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçti.

Sarı-kırmızılı ekip, 18. dakikada Ömer Bayram, 23. dakikada ise Oğulcan Çağlayan'ın attığı gollerle 2-1 üstünlük kurdu.

Galatasaray, mücadelenin 44. dakikasında Aytaç Kara'nın serbest vuruştan kaydettiği golle ilk yarıyı 3-1 önde tamamladı.

İKİNCİ YARI TAKIM KOMPLE DEĞİŞTİ

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, ikinci yarıya tüm takımı değiştirerek çıkardı.

Terim, Sekidika'yı sağ bekte, Feghouli'yi ise orta sahanın sağ iç bölgesinde denedi. Galatasaray'da kadroda olan futbolculardan sadece İsmail Çipe ile Marcao süre almadı.

Kasımpaşa, mücadelenin 80. dakikasında penaltıdan Ahmet Engin'in attığı golle farkı 1'e indirdi. Bu golden 3 dakika sonra Emre Akbaba'nın golüyle farkı yeniden 2'ye çıkaran sarı-kırmızılılar, sahadan 4-2 galip ayrıldı.