Galatasaray, şampiyon olduğu Ziraat Türkiye Kupası’ndan bu sezon 7 milyon 350 bin lira gelir sağladı. İkinci olan Akhisarspor ise toplamda 5 milyon 300 bin lira kazandı. Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Galatasaray, bu organizasyonda kasasına 7 milyon 350 bin lira koydu. Geçen sezon Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluğa ulaşarak Türkiye’yi UEFA Şampiyonlar Ligi’nde temsil eden ekip, […]

Galatasaray’ın kupa geliri açıklandı

Galatasaray, şampiyon olduğu Ziraat Türkiye Kupası’ndan bu sezon 7 milyon 350 bin lira gelir sağladı. İkinci olan Akhisarspor ise toplamda 5 milyon 300 bin lira kazandı.

Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Galatasaray, bu organizasyonda kasasına 7 milyon 350 bin lira koydu. Geçen sezon Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluğa ulaşarak Türkiye’yi UEFA Şampiyonlar Ligi’nde temsil eden ekip, Türkiye Kupası’na 5. turdan dahil oldu.

Galatasaray, Türkiye Kupası’nda şampiyon olana kadar 9 maçta 6 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi yaşadı. Akhisarspor ile oynanan final maçını da kazanarak kupayı müzesine götüren Galatasaray, ayrıca şampiyonluk primi olarak 5 milyon lira daha aldı.

Galatasaray’ın reklam ve maç günü hasılatı hariç Türkiye Kupası’ndan performans geliri, 7 milyon 350 bin lira olarak gerçekleşti.

Ziraat Türkiye Kupası’nı ikinci tamamlayan Akhisarspor ise bu organizasyondan 5 milyon 300 bin lira gelir sağladı.