İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, Galatasaray-Kayserispor karşılaşmasını izlemek için Türk Telekom Stadyumu’na geldi. Ekrem İmamoğlu’na büyük ilgi gösteren taraftarlar, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ile fotoğraf çektirdi. Mücadelenin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan İmamoğlu, “Türk futbolu adına güzellikler olsun istiyorum. İstanbul’da özellikle 3 büyük takım Türk futbolunun lokomotifi. Bugün de Galatasaray maçındaydık. Galatasaray, iyi bir […]

Galatasaray taraftarından İBB Başkanı İmamoğlu’na büyük ilgi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, Galatasaray-Kayserispor karşılaşmasını izlemek için Türk Telekom Stadyumu’na geldi.

Ekrem İmamoğlu’na büyük ilgi gösteren taraftarlar, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ile fotoğraf çektirdi.

Mücadelenin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan İmamoğlu, “Türk futbolu adına güzellikler olsun istiyorum. İstanbul’da özellikle 3 büyük takım Türk futbolunun lokomotifi. Bugün de Galatasaray maçındaydık. Galatasaray, iyi bir skorla maçı bitirdi. Kayserispor’da iyi mücadele etti. Bir tarafı da centilmenlikle devam eden bir maçtı. Güzel, sadece tezahürat, alkış var. Hep böyle olsun. Sahalar mutlu olsun. Toplum mutlu olsun. Spor; mutluluk, sevinçtir, barıştır. Aynı zamanda enerjidir. Onu almaya geldim. Çok da keyifliydim Galatasaraylı taraftarların arasında. Güzel anılar aldık. Bundan sonra biz sahalarda olacağız. Sporla, kulüplerle her yerde olacağız. Şehirle bütünleşmenin kuvvetli bir bağını yakalayacağız” diye konuştu.