Galatasaray Erkek Basketbol Takımı oyuncusu Ayberk Olmaz, Filenin Sultanları'nın kıyafetlerine saldıran MHP'li belediye başkanına böyle yanıt verdi: "Kral, tahrik oluyorsan bizim şortları da uzatalım"

Galatasaraylı basketbol oyuncusundan gerici başkana tepki

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı oyuncularından Ayberk Olmaz, A Milli Kadın Voleybol Takımı için kullandığı çirkin ifadelerle gündeme gelen MHP'li Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin'e sosyal medyadan tepki gösterdi.

Düzce Kaynaşlı Belediye Başkanı MHP'li Birol Şahin, 2020 Tokyo Olimpiyatları'na kazanma hakkı elde eden A Milli Kadın Voleybol Takımı için, "Kendini teşhir edeceksin, sonra da Tokyo'ya gidiyoruz diye sevineceksin" ifadelerini kullanmış ve büyük tepki çekmişti.

galatasarayli-basketbol-oyuncusundan-gerici-baskana-tepki-675344-1.

Twitter hesabından, Birol Şahin'in açıklamalarını alıntılayan Ayberk Olmaz, "Kral, tahrik oluyorsan bizim şortları da uzatalım. Ne olur, ne olmaz" diyerek tepki gösterdi.

Ayberk Olmaz'ın bu tweeti binlerce etkileşim aldı.

galatasarayli-basketbol-oyuncusundan-gerici-baskana-tepki-675345-1.

Öte yandan MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Tokyo'ya gidecek olan Filenin Sultanları ile ilgili sosyal medya hesabından çirkin bir mesaj paylaşan MHP'li Düzce Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin hakkında soruşturma başlattıklarını açıkladı. Şahin, soruşturma sonucu partiden ihraç edildi.