Tutuklu bulunduğu Silivri Cezaevi’nde bir süredir diş ağrısı çeken gazeteci Murat Ağırel, "5,5 saat hastane nezaretinde bir grup mahkûm ile bekletildim. Sonuçta Toplam 10 dakika üç ayrı doktor muayene etti" dedi. Ağırel, bu koşullarda tedavi olmayacağını söyledi

Gazeteci Murat Ağırel: Bu koşullarda tedavi olmayacağım

Tutuklu bulunduğu Silivri Cezaevi’nde bir süredir diş ağrısı çeken gazeteci Murat Ağırel, "5,5 saat hastane nezaretinde bir grup mahkûm ile bekletildim. Sonuçta Toplam 10 dakika üç ayrı doktor muayene etti" açıklamasında bulundu.

Ağırel açıklamasında, "Bu muamelenin sonucunda şunu anladım. Bu kötü muamele bana değil savunduğum düşünceye, bu zulüm bana karşı değil savunduğum ilkelere… Ama direneceğim, Bu koşullarda tedavi olmayacağım" dedi.

Murat Ağırel'in sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı açıklama şöyle:

"Dostlarım;

Direneceğim. Verirlerse ağrı kesici vermezlerse acıya dayanacağım. Duruşma gününe kadar bu şekilde mücadele edeceğim. Desteğinize teşekkürler…

Dostlarım;

Bu muamelenin sonucunda şunu anladım. Bu kötü muamele bana değil savunduğum düşünceye, bu zulüm bana karşı değil savunduğum ilkelere… Ama direneceğim, Bu koşullarda tedavi olmayacağım.

Dostlarım;

Bugün Silivri Cezaevi yerleşkesinde bulunan hastaneye ellerim kelepçeli götürüldüm 5, 5 saat hastane nezaretinde Toplam 10 dakika üç ayrı doktor muayene etti. İki ayrı hastaneye sevk kararı verildi. Tedavi Silivri’de yapılamıyor ama bunu anlamak 5,5 saat sürdü.

Dostlarım;

Bugün Silivri Cezaevi yerleşkesinde bulunan cezaevi hastanesine götürüldüm 5, 5 saat hastane nezaretinde bir grup mahkûm ile bekletildim. Sonuçta Toplam 10 dakika üç ayrı doktor muayene etti."