Gazetemizin eski Yazı İşleri Müdürü İbrahim Çeşmecioğlu, aramızdan ayrılışının 11’inci yılında 3 ayrı programla anılacak.

Gazetemizin eski Yazı İşleri Müdürü İbrahim Çeşmecioğlu, üç ayrı programla anılacak

Gazetemiz BirGün’ün eski Yazı İşleri Müdürü İbrahim Çeşmecioğlu, ölümünün 11’inci yılında çeşitli etkinliklerle anılacak.

Çeşmecioğlu için ilk anma, 16 Haziran Perşembe saat 19.00’da İstanbul Taksim’de bulunan Makina Mühendisleri Odası’nda gerçekleştirilecek. Etkinlikte, dostları Çeşmecioğlu’nu anlatacak.

17 Haziran Cuma günü ailesi, yol arkadaşları ve sevenlerinin katılımıyla Çeşmecioğlu mezarı başında anılacak. Yeni Ulus Mezarlığı’ndaki anma saat 13.00’te başlayacak.

Son etkinlik ise 18 Haziran Cumartesi günü düzenlenecek. Bu anma etkinliğinde, Gebze İşçi ve Dayanışma Evi’nde kurulan İbrahim Çeşmecioğlu Kütüphanesi’nin açılışı yapılacak.

gazetemizin-eski-yazi-isleri-muduru-ibrahim-cecmecioglu-uc-ayri-programla-anilacak-1028968-1.

İbrahim Çeşmecioğlu, 17 Haziran 2011 günü tedavi gördüğü hastanede geçirdiği beyin kanamasının ardından hayatını kaybetmişti.

Çeşmecioğlu 19 Haziran 2011’de yüzlerce kişinin katıldığı bir törende, Devrimci Yol bayrağına sarılı tabutuyla son yolculuğuna uğurlanmıştı.

BirGün’ün yanı sıra ‘İşçinin Sesi’ ve ‘Emekçinin Sesi’ gibi yayınlarda da büyük emeği olan Çeşmecioğlu, kurucularından olduğu Özgürlük ve Dayanışma Partisi’nde (ÖDP) Parti Meclisi ve İstanbul İl Yönetim Kurulu üyeliği de yapmıştı.

gazetemizin-eski-yazi-isleri-muduru-ibrahim-cecmecioglu-uc-ayri-programla-anilacak-1028976-1.