Gaziantep'te boş bir arazide, boğazı kesilmiş ve vücudunun pek çok yerinden bıçaklanmış halde bir kadın cesedi bulundu. Yaklaşık 40'lı yaşlarda olduğu tahmin edilen kadının kimliği tespit edilemezken, cinayet zanlısı ya da zanlılarını bulmak için geniş çaplı çalışma başlatıldı.

Gaziantep'te bir kadın öldürülmüş halde bulundu

Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde boş bir arazide boğazı kesilmiş ve bıçaklanmış halde bir kadın cesedi bulundu.

İHA'nın aktardığına göre, boş arazide yerde yatan kadını görenlerin ihbar etmesinin ardından bölgeye çok sayıda polis ile sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları incelemede yerde yatan kadının hayatını kaybettiğini belirledi.

Olayın ardından polis ekipleri tarafından olay yeri incelemesi yapılarak geniş çaplı araştırma başlatıldı. Katledildiği tespit edilen kadının kimliği ise belirlenemedi.

Öldürülen kadının kimliği tespit edilmeye çalışılırken, cinayet zanlısı ya da zanlılarını bulmak için geniş çaplı soruşturma ve araştırma başlatıldı. Cansız beden ise Cumhuriyet savcısının incelemesi ve olay yeri çalışmalarının tamamlanmasının ardından Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.