Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, hükümete yakınlığı ile bilinen Sabah Gazetesi’nde kendisi ve eşinin CHP kurultayı sonrası Covid-19 testlerinin pozitif çıktığı iddialarını yalanladı. Arda, “Hizmet ateşimizin yüksekliği bu medyayı yanıltmış olabilir” dedi.

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, koronavirüse yakalandığı iddialarını yalanladı


BİRGÜN İZMİR

Hükümete yakın gazetelerden Sabah, CHP’nin geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği kurultay sonrası 30 delegenin virüse yakalandığını ve partide vaka sayısının 78’e yükseldiğini yazdı. Sabah, bunların arasında Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda ile eşi de olduğunu ileri sürdü.

Çıkan haber sonrası Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, iddiaları sosyal medya hesabından yalanladı. Arda, “Sabah yine dezenformasyon görevini yerine getirmiş. İktidara yürüyüş kurultayımız Sabah’ı o kadar korkutmuş ki, kurultayda koronavirüs yakalandığımı yazmışlar. Hatta katılmayan eşim bile kurultayda virüse yakalanmış. İçinde bizimle ilgili hiçbir doğruluk payı olmayan bu haber iktidar medyasının geldiği nokta adına çok üzücü. Hizmet ateşimizin yüksekliği bu medyayı yanıltmış olabilir” açıklamalarında bulundu.