Gaziosmanpaşa'da 2 kişinin, husumetlileri olduğu öğrenilen motokuryeye ateş açması sonucu, motokurye ve yoldan geçen Emine Köroğlu isimli bir kadın vuruldu.

Gaziosmanpaşa'daki silahlı saldırıda, yoldan geçen kadın vuruldu
Fotoğraf: DHA

İstanbul Gaziosmanpaşa Yenidoğan Mahallesi'nde 2 kişi, husumetlileri olduğu öğrenilen motokuryeye ateş açtı.

Silahlı saldırıda motokurye ve o sırada yoldan geçen Emine Köroğlu isimli kadın vuruldu. Motokuryenin durumunun ağır olduğu belirtilirken, Köroğlu'nun hayati tehlikesi olmadığı öğrenildi.

Çevredekiler durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Ambulansla çevre hastanelere götürülen yaralı kadının hayati tehlikeyi atlattığı, motosikletli kuryenin ise durumunun ağır olduğu öğrenildi. Polis ekipleri saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

Silahlı saldırıda yaralanan Emine Köroğlu'nun eşi Sedat Köroğlu, eşinin karın bölgesinden vurulduğunu belirterek, "Kendi aralarında bir husumet olduğu bilgisi var. Olay bu şekilde gelişmiş. Eşim karşı komşudan bir şey almak için çıkmış. Çatışmanın olduğu anda kendini motorun arkasına saklıyor, korumaya çalışıyor. O sırada vurulmuş. Önce fark etmemiş, daha sonra bana vurulduğunu söyledi. Kurşun içerde kalmıştı, dün ameliyatla çıkardılar. Eşim hala yoğun bakımda. Servise çıkmasını bekliyoruz" diye konuştu.