• Sponsorlu içerik AceUpp “Haydi Kodla” projesiyle, eğlenerek kodlama eğitimi vermeyi hedefliyor. Cumartesi-Pazar günleri düzenlenecek atölyelerle genç zihinler kodlamayla tanışacak. AceUpp’tan atölyeye dair yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: “Çocukların kullanımlarına belli bir noktaya kadar engel olabildiğimiz teknolojik cihazlarla verimli ve kendilerine fayda sağlayacak şekilde zaman geçirmesini sağlayabilirsiniz. Günümüzün öne çıkan mesleği olan Yazılım Mühendisliği, algoritmik […]

Geleceğin yazılım mühendisleri, kod atölyelerinde keşfediliyor

Sponsorlu içerik

AceUpp “Haydi Kodla” projesiyle, eğlenerek kodlama eğitimi vermeyi hedefliyor. Cumartesi-Pazar günleri düzenlenecek atölyelerle genç zihinler kodlamayla tanışacak.

AceUpp’tan atölyeye dair yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

“Çocukların kullanımlarına belli bir noktaya kadar engel olabildiğimiz teknolojik cihazlarla verimli ve kendilerine fayda sağlayacak şekilde zaman geçirmesini sağlayabilirsiniz. Günümüzün öne çıkan mesleği olan Yazılım Mühendisliği, algoritmik düşünme şekline ve sebep-sonuç ilişkisi kurmaya olumlu etki sağlamaktadır. AceUpp atölyesinde, çocuklarınızın teknolojiye, yazılıma ve kodlamaya olan ilgisini keşfedebilir, yeteneklerini geliştirmesine fırsat verebilirsiniz.”

  • Tarih: 13 – 14 Nisan 2019
  • Saatler: 10.00-14.00, 15.00-19.00
  • Yer: Kolektif House – Maslak
  • İletişim: 0554 706 00 43 – kodatolye@aceupp.com