Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, MHP'li Semih Yalçın'ın “Bu hareketin delisi çoktur. Talimat falan dinlemezler" açıklamasına verdiği yanıtta, "Camdan evlerde, sırça köşklerde oturanlar başkasının evine taş atarken 'delilerine' çok güvenmesinler" dedi.

Gelecek Partili Özdağ'dan MHP'li Yalçın'a yanıt: Delilerine çok güvenmesinler

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, uğradığı saldırıyla ilgili “Bu hareketin delisi çoktur. Talimat falan dinlemezler" diyen MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'a yanıt verdi.

MHP'li Yalçın, Habertürk yazarı Nagehan Alçı'ya konuşmuş ve saldırıya ilişkin, "Bu hareketin delisi çoktur. Talimat falan dinlemezler... Bakın biz 80 öncesinin içinden geldik. Saldırı, şiddet bunları bizzat yaşamış ve çok acılar çekmiş insanlarız. Şiddet kesinlikle yanlış ve gayrimeşru bir yöntem. Bırakın böyle bir saldırının arkasında olmayı tamamen bu saldırının karşısındayım" ifadelerini kullanmıştı.

Selçuk Özdağ, Twitter hesabından yaptığı açıklamada Yalçın'a yanıt verdi. Özdağ, "Camdan evlerde, sırça köşklerde oturanlar başkasının evine taş atarken “delilerine” çok güvenmesinler. Zira bir akıllı bin delinin hakkından gelir. Siz herkese herşeyi diyecekseniz ama başkaları size hep temenna mı sunacak? Hayırdır sn. devletlular! siz ağa mısınız bey misiniz?" ifadelerini kullandı.