Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Kemal Kılıçdaroğlu'nun 2019 yılında Ankara Çubuk'ta uğradığı saldırıya dair "Kılıçdaroğlu öldürülecekti ve OHAL ilan edilecekti" dedi.

Gelecek Partili Özdağ: Kılıçdaroğlu öldürülecekti
Fotoğraf: DHA

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 21 Nisan 2019'da Ankara Çubuk'ta uğradığı saldırıya dair açıklamalarda bulundu.

Özdağ, "Kılıçdaroğlu kesinlikle öldürülecekti. Ardından da Türkiye'de bir iç savaş provası yapılacaktı, kaos iklimi oluşturulacaktı ve OHAL ilan edilecekti" dedi.

Halk TV'de gazeteci İnan Demirel'in sunduğu "Asıl Mesele" programında konuşan Selçuk Özdağ, şu ifadeleri kullandı:

"Bakın Kılıçdaroğlu saldırıya uğradı, öldürülecekti. Kesinlikle öldürülecekti. Hedefte gidip bir kişinin yumruk atması falan yoktu. Ve ardından da Türkiye'de bir iç savaş provası yapılacaktı, kaos iklimi oluşturulacaktı ve OHAL ilan edilecekti. Çok hızlı bir şekilde ilan edilecekti. Ve ardından bizler saldırıya uğradık. Sayın Ali Babacan, Sayın Davutoğlu... Bu şahıslara 'Dolandırıcı' dedi Sayın Recep Tayyip Erdoğan. Recep Tayyip Erdoğan bizlere 'Dolandırıcı' dediği zaman RTÜK onunla ilgili bir işlem yaptı mı? Veya savcılar herhangi bir işlem yaptı mı? O haberi yayımlayanlar hakkında bir işlem yapıldı mı? Yapılmadı, kesinlikle yapılmadı."

Gelecek bir yılın çok sancılı geçeceğini ve değişimin de sancılı olacağını söyleyen Özdağ "Ama biz bunlara direneceğiz, milletimiz emin olsun" dedi.

Özdağ ayrıca seçimin 4 Kasım'da gerçekleştirileceğini düşündüğünü söyledi.