Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selim Temurci, Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'ın evinin önünde saldırıya uğradığını bildirdi. Temurci, saldırganların silahlı ve sopalı olduğunu ifade etti. Saldırıya uğrayan Özdağ, hastanede tedavi altına alındı. Özdağ ilk açıklamasında, "Sayın Cumhurbaşkanı ve Bahçeli'ye sesleniyorum; korkmuyorum, susmayacağım" dedi.

Gelecek Partili Selçuk Özdağ'a saldırı düzenlendi

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'a evinin önünde saldırı düzenlendi.

Gelişmeyi Twitter hesabında duyuran Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selim Temurci, "Genel Başkan Yardımcımız Selçuk Özdağ Abimize evinin önünde silahlı ve sopalı saldırıda bulunulmuştur" dedi.

Temurci, "Bu aşağılık saldırıyı şiddetle kınıyor, suçluların bir an önce yakalanarak adaletin önüne çıkarılmasını bekliyoruz. Korkaklarla ve alçaklarla mücadelemiz kesintisiz sürecektir" ifadelerini kullandı.

Saldırıya uğrayan Özdağ, hastanede tedavi altına alındı.

Halk TV'ye konuşan Temurci, "Çok kan kaybettiğini söyledi, şu anda hastanede tedavisi devam ediyor" dedi.

ÖZDAĞ'DAN İLK AÇIKLAMA: KORKUMUYORUM, SUSMAYACAĞIM

Özdağ tedavi gördüğü hastaneden telefonla KRT canlı yayınına bağlandı ve yaşananları anlattı.

Özdağ, "Sayın Cumhurbaşkanı ve Bahçeli'ye sesleniyorum; korkmuyorum, susmayacağım. O gençlere sesleniyorum, kendinizi kullandırmayın. Selçuk Özdağ ancak öldürülürse susar" ifadelerini kullandı.

"Bunların susturma yolu; kavga, sopa, silah küfür" diyen Özdağ, "Ben Ülkü Ocakları Başkanlığı'nda yıllarca hizmet ettim. Burası orman kanunlarının olduğu Türkiye olmayacak. Bu devam ederse Türkiye için kötü olur. Bundan sonra farklı şeyler söyleyeceğim. Arkadan saldırdılar, yumruklaştık. Silah doğrulttular. Şoförüm silahla çıkınca korkup kaçtılar. Bunlar Türkiye'de iktidarda kalırsa herkese küfür etmeye devam edecekler" dedi.

Özdağ'ın açıklamaları şöyle:

"Bahçeli'ye sorular sormuştum, MHP yandaşları bana hakaretlerde bulundular. Bahçeli istediğini söyleyecek; biz sorular sorduğumuz zaman bize sopalarla, silahlarla, saldıracaklar! Bu bir hukuk reformu! Doğru, hukuk reformu yapacaklar! Ben buradan bunlara oy verenlere sesleniyorum. Dikişler var, elim kırık bunlarla boğuşmaktan. Boğuşmamış olsam, biz silahımızı çekmesek, ateş etmesek belki de ölmüştüm.

Susmayacağım, korkmayacağım. Gençleri de kimse kullanmasın, gençler kullandırtmayın kendinizi. Ben soru sordum '17-25 Aralık Bahçeli için ne ifade ediyor?' dedim.

Selçuk Özdağ susmaz, Selçuk Özdağ ancak öldürürlerse susar. Aziz millete sesleniyorum, bunların hukuk reformu bu! Kendilerini eleştirenleri susturmanın yolu silah, sopa, hakaret, küfür... Bunları yapıyorlar. Ben 3 dönem milletvekilliği yaptım. Ben 5 sene ülkü ocaklarında çalıştım, 7 sene idamla yargılandım, Muhsin Yazıcıoğlu'nun yardımcılığını yaptım. Bu saldırı demokrasi ayıbıdır. Türkiye'yi zorbalar ülkesi yapmayacağız. Burası orman kanunlarının geçerli olduğu bir ülke olmayacak. Sayın Cumhurbaşkanı bu failleri bulun. Ben hayatım boyunca hiçbir zaman korkmadım. Kenan Evren'den de korkmadım. Konuşmaya da devam edeceğim. Farklı şeyler de söyleyeceğim.

Arabaya biniyordum, bana arkadan saldırdılar. Onlarla boğuşmaya, yumruklaşmaya başladım. Bana hiçbir şey söylemediler. İki kişi bana silah doğrultmuştu. Şoförüme de silah doğrultmuştu. Şoförüm silahla ateş etmeye başlayınca korktular ve çekildiler.

Milletimi uyandırmak istiyorum, uyarmak istiyorum. Aziz milletim uyanın."

gelecek-partili-selcuk-ozdag-a-saldiri-duzenlendi-829579-1.

DAVUTOĞLU'NDAN ÖZDAĞ'IN SAĞLIK DURUMUNA İLİŞKİN AÇIKLAMA

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Selçuk Özdağ saldırısıyla ilgili açıklama yaptı.

Ahmet Davutoğlu, Selçuk Özdağ'ın sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Davutoğlu, " Hala ciddi şekilde tabi travmatik etki devam ediyor. Yarın sabah 7.30'da da ortopedik bir ameliyat geçirecek" dedi.

Ahmet Davutoğlu'nun açıklaması şöyle oldu:

"Elhamdulillah kaygı duyduğumuz şekilde kafa travmasına benzer bir durum yok. 17 dikiş atıldı. Hala ciddi şekilde tabi travmatik etki devam ediyor. Yarın sabah 7.30'da da ortopedik bir ameliyat geçirecek. Sağlığı dolayısıyla Allah'a hamd ediyoruz.

"Genel Başkan Yardımcımız Sayın Selçuk Özdağ alçakça, kalleşçe bir saldırıya uğradı. Cuma namazına gitmek üzere evinden ayrılırken silahlı ve sopalı 5 kişi kendisine cinayete teşebbüs edecek şekilde bir saldırı gerçekleştirdi.

GELECEK PARTİSİ'NDEN AÇIKLAMA

Gelecek Partisi Sözcüsü Serkan Özcan, Selçuk Özdağ'ın sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı.

Özdağ'ın yaklaşık beş kişilik bir grubun saldırısına uğradığını belirten Özcan, "Özdağ elinden ve kafasından ciddi biçimde yaralanmıştır" dedi.

Serkan Özcan'ın Twitter hesabından yaptığı açıklama şöyle:

"Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcımız ve Manisa eski milletvekilimiz Sn. Selçuk Özdağ, bugün Ankara’daki evinin önünde saat 12:15 sularında ‘sopalı ve silahlı’ bir saldırıya uğramıştır.

Yaklaşık beş kişilik bir grubun saldırısına uğrayan Sn. Özdağ elinden ve kafasından ciddi biçimde yaralanmıştır. Olay anında yanında bulunan şoförü tarafından hızla Memorial Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alınmıştır.

Güvenlik görevlilerimizin incelemeleri devam etmektedir. Olayın sorumlularının gecikmeksizin ortaya çıkarılmasını ve yargıya teslim edilmesini bekliyoruz.

Söz konusu hadise ile maalesef ülkemizin geldiği noktayı, demokrasi diyen, hukuk diyen, özgürlük diyen hiçbir siyasinin can ve mal güvenliğinin kalmadığını büyük bir üzüntüyle tekrar gördük.

Bu saldırı Türk demokrasisine yapılmıştır.

Tedavisi devam eden Sn. Genel Başkan Yardımcımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, acil şifalar diliyor ve bu menfur saldırıyı şiddetle kınıyoruz."

ANKARA VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA

Ankara Valiliği, saldırıya uğrayan Selçuk Özdağ hakkında açıklama yaptı.

Valilik açıklamasında şunlar ifade edildi: "26. Dönem Milletvekili ve Gelecek Partisi Genel Başkan YARDIMCISI Sn Selçuk Özdağ, ikametgahının önünde fiziki saldırıya uğramış olup, hastanede tedavi altına alınmıştır. Saldırganların tespiti ve yakalanmalarına yönelik çalışmalar titizlikle sürdürülmektedir."

MHP'Lİ YALÇIN SERT İFADELER KULLANMIŞTI

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, geçen günlerde kişisel Twitter hesabından MHP hakkında açıklamalarda bulunmuştu. MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın ise, açıklamaları ardından Özdağ hakkında sert ifadeler kullanmıştı.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, 13 Ocak tarihinde Twitter hesabından şu açıklamaları yapmıştı:

1. Selçuk Özdağ adında bir siyaset bukalemunu, son sığındığı kapı halktan itibar görmeyince, çareyi milletimizin sevgiyle kucakladığı MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli ve teveccühünü esirgemediği partimize çatarak gündeme gelmekte bulmuş.

2. Bu Selçuk Özdağ ne tür bir âdemdir, biraz analiz edelim. Kendisi hasbelkader MHP ve Ülkücü camiada başladığı siyasi hayatına BBP ve Ak Parti ile devam etmiş; ardından İYİ Partili olmuş, son olarak da Gelecek Partisi kurucular kuruluna girmiştir.

3. Ülkücülük; mensubiyet şuuru ve aidiyet hissi gerektiren, siyasi, ideolojik, kültürel ve sosyolojik bir kimliktir. Eğer bir insanın ruhu, seciyesi ve bozuk iskeleti Ülkücü olmanın gerektirdiği vakar ve ağırlığı kaldıramıyorsa Ülkücü olarak kalması zordur.

4. Ülkücülüğün üzerine tarihin, coğrafyanın ve milletin yüklediği ağır görevler; bazı zayıf omuzların çökmesine ve sefil karakterlerin ezilmesine yol açmaktadır.

5.Dayanma gücü, cesaret, sebat ve iman gerektiren Ülkücü kimlik üzerlerine on numara bol gelen “yük elinden katı şikeste vü zâr” tipler, Ülkücü vasfında tutunamayarak derhal kaplarına uygun kimliklere kaçış yapmaktadır.

6. Ülkücülük kalın geldiği için taşıyabilecekleri daha kolay yükler arayan bu gibi gevşekler; siyaset tarihimizde dönek, hain, oportünist, revizyonist, bukalemun, satılmış, satıcı gibi sıfatlarla alınmaktadır.

7. S. Özdağ da Ülkücülükte tutunamadığı, Ülkücü kalamadığı için sicilli dönekler ve bukalemunlar zümresinin ilk sıralarına adını yazdırmıştır.

8. Bu gibiler, siyasetin de toplumun da yüz karası tiplerdir. Kapı kapı gezdikleri, parti parti dolaşıp bir kararda duramadıkları, her kaba girdikleri için de kimse onları inandırıcı bulmamaktadır.

9. Bir siyasetçinin inandırıcılığı, geçmişte sergilediği siyasi tavrın değişip değişmemesine değil; ait olduğu camiaya mensubiyetindeki sağlamlığa, bağlı bulunduğu siyasi partideki istikrar ve samimiyetine bağlıdır.

10. Partilerin de dönemsel siyasi tavırları değişebilir,ancak ilkeleri ve temel hedefleri değişmez.MHP gibi kendini milletine adamış bir partinin ana gayesi,milletin bekasıdır.Bu uğurda öteki partilere karşı tavır değişikliğine gidilmesi,yaklaş��mların gözden geçirilmesi mümkündür

11. MHP’nin bulunduğu ideolojik çizgi ve dayandığı siyasi zeminse istikrarlı ve değişmezdir. Bunun içindir ki “Ülkücü MHP’de olur!”. S. Özdağ gibi her kaba girebilen “mayi tabiatlı” politikacıların mayasında cıvıklık, ülke ve millete kendini adamakta atalet ve uyuşukluk vardır.

12- S. Özdağ gibiler, memleketin gerçeklerine göre değil; kendi çıkar ve keyiflerine göre tavır alırlar. Bu hususta da her türlü Makyavelizm’i sergilemekten imtina etmezler.

13-Bu gibi gevşeklerin ne menem tipler olduklarını anlamak için çıktıkları siyasi yolculukta yaşadıkları acı ve sefil sergüzeşte bakmak kâfidir. Fransa tarihinde Talleyrand adında eşine ender rastlanır bir siyasi dönek ve bukalemun vardır.

14-Talleyrand, papazlıkla başladığı siyasi yolculuğunda önce mesleğine ihanet etmiştir. Fransız İhtilalinde ihtilalci olmuş; Direktuvar, Konsüllük ve İmparatorluk dönemlerinin dışişleri bakanlıklarını yürütmüştür.

15(son)-Siyasi hayatının son döneminde de kralcı kesilip murahhaslık, elçilik yapan Talleyrand; kendisini satın alanların hepsini satarak her devirde gemisini yürütmüştür. Talleyrand kılıklı politikacı taslaklarının son örneklerinden biri de işte bu S. Özdağ müptezelidir.

gelecek-partili-selcuk-ozdag-a-silahli-saldiri-duzenlendi-829573-1.

gelecek-partili-selcuk-ozdag-a-silahli-saldiri-duzenlendi-829574-1.

gelecek-partili-selcuk-ozdag-a-silahli-saldiri-duzenlendi-829575-1.

TÜRKGÜN YAZARI ÇİÇEK, ÖZDAĞ'I HEDEF ALDI

Öte yandan Özdağ, bugün de MHP’nin gazetesi Türkgün’de hedef alındı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin başdanışmanı Yıldıray Çiçek, bugünkü köşesinde Özdağ’a sert ifadelerle yanıt verdi.

Yıldıray Çiçek'in "Fethullah'ın kurşun askeri intikam peşinde!" başlıklı yazısının tamamı şöyle:

"'Ne mutlu Türk’üm diyene’ sözüne alerji duyan “çakma Türkmen ve Yörük” Serok Ahmet, geleceği olmayan Gelecek isminde bir parti kurdu ve o partiye de Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik kuyruk acıları olan, MHP düşmanlıkları iflah olmayan ne kadar müptezel var hepsini doldurdu. Bunlardan birisi de Fethullah Gülen sevdasıyla bilinen Selçuk Özdağ’dır. Bir zamanlar Fethullah Gülen ve örgütünü korumak için MHP’ye savaş açmıştı. Fethullah Gülen’in güdümünde “Bağımsız Ülkücüler” adı altında ihaneti meşrulaştırma oluşumu kuran ve sürekli MHP’ye saldıran Selçuk Özdağ, AKP’den Serok Ahmet’in Gelecek Partisi’ne geçti, hâlen de bu özelliğine devam ediyor.

MHP Lideri Devlet Bahçeli 2010 yılında FETÖ’nün ihanetlerine karşı çok sert tutum içine girdiğinde bu müptezel Selçuk Özdağ, Samanyolu televizyonuna çıkıp “Bahçeli, yol yakınken vazgeçsin Türk milleti, bugün yeniden tarih sahnesinde yerini alıyor. Hocaefendi de burada yerini alıyor. Onu bu şekilde töhmet altında bırakmak, Türkiye’nin geleceğini töhmet altına almaktır. En önemlisi de millî ve manevî değerlere sahip olduğunu bildiğimiz MHP tabanıyla Hocaefendi’nin sevenleri arasında bir husumet oluşturmaya çalışmak, Devlet Bahçeli’ye fayda getirmez. Bahçeli, yol yakınken bu tür söylemlerden vazgeçmeli. Fethullah Gülen Hocaefendi meşru zeminde insanlığa hizmet eden büyük bir gönül adamı. Hoca Ahmet Yesevi, Mevlânâ, Hacı Bayram Veli gibi misyon üstlenmiş bir gönül adamıdır” şeklindeki sözlerle Fethullah Gülen kemiği yalıyordu.

“Sayın Fethullah Gülen, güvendi, zaman zaman hicret etti, hizmetten sonra hicret yoktur arkadaşlar hicretten sonra ülkülerin hayallerin gerçekleşmesi vardır. Fethullah Gülen, hicretinden sonra hayallerini ülkülerini gerçekleştiriyor. O hayal adamı, o ülkü adamı. Sizin o güzel oylarınızla, sizin imkanlarınızla her şeyi yeniden başlattı” sözleriyle Fethullah Gülen’i yaladıkça doymuyordu.

Yine bir konuşmasında “Fethullah Gülen’i kırmak Allah’ı gücendirmektir” gibi sapık konuşmalar yapıyordu. Bunun kayınbiraderi İrfan Sönmez var, o da aynı bunun gibi sapık düşünceleri taşıyarak “Fethullah Gülen gibi Allah’ın dostlarına taarruz etmiş olanlar Allah’a taarruz etmiş olur” diyordu. Belli ki ailece Fethullah Gülen âşığı bunlar… Başbuğ Türkeş zamanında MHP’ye ihanet etmeleri ve ömürlerini MHP düşmanı olarak sürdürmeleri de bu yüzdendir.

Selçuk Özdağ MHP düşmanlığını BBP’de sürdürdü, AKP’de sürdürdü, şimdi de Serok Ahmet’in partisinde sürdürmeye devam ediyor. CHP’nin projeleri için tırtıklama partisi olarak kurulan Gelecek Partisi’ni CHP’nin gözünde daha şirin hâle getirmek için sürekli Cumhur İttifakı’na saldıran Selçuk Özdağ, geçtiğimiz günlerde yine hedef olarak MHP’yi seçmiş… Hak ettiği cevabı MHP yöneticilerinden önce İsmet Büyükataman’dan daha sonra da Prof. Dr. Semih Yalçın’dan almıştır.

İşin garip tarafı, MHP Lideri Devlet Bahçeli terörist Demirtaş’ı ve terör örgütü PKK’nın siyasi uzantısı HDP’yi eleştirmiştir ama ses Selçuk Özdağ’dan gelmiştir.

Mevlana şöyle diyor: “Köpeğin kuyruğuna bastım, sesi ağzından çıktı!”

Öyle ya köpeğin kuyruğuna basarsan ses ağzından gelir. Çünkü başla kuyruk arasında bağ vardır… Selçuk Özdağ’ın terörist Demirtaş ve HDP bağı da böyle bir şey herhâlde… Genel Başkanı Serok Ahmet nasıl ki terörist Demirtaş ve HDP sevdalı, o da doğal olarak onun çizgisinden yürüyecektir.

HDP’nin teröre yardım ve yataklık eden belediyelerine Türk devletinin kayyum atamasına karşı çıkan, terörist Demirtaş’ın serbest bırakılmasını isteyen Ahmet Davutoğlu’nun yardımcısı Selçuk Özdağ “Fetö neyse Selahattin Demirtaş da odur diyen Sn. Bahçeli, seçimlerde Abdullah-Osman Öcalan kardeşlerden destek istenmesini meşru mu görmektedir? Mesela Abdullah-Osman Öcalan kardeşler size göre kimdir Sn. Bahçeli?” sorusunu yöneltmiş… Terör örgütlerine karşı tavizsiz mücadele veren tarafa, PKK’nın yanında duranlar bu soruyu yöneltiyor. Dünyanın ilginç hâli de maalesef budur.

Teröristbaşı Apo’nun mektubu yayınlandığında MHP Lideri Devlet Bahçeli “PKK’nın siyasi izdüşümü olan HDP’nin, CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı’na vermiş olduğu açık çek, verdiği katkı, gösterdiği yoğun ilgi ve alaka milletimizde büyük bir infiale neden olmaktadır. HDP ve Kandil, CHP’nin yanında hizalanmıştır. HDP-PKK-teröristbaşı ve terörist Demirtaş arasındaki derin çatlakların çok boyutlu analiz ve yorumu elbette yapılacak, nihai olarak İstanbul içine çekilmek istenen girdaptan 23 Haziran’da tamamıyla kurtulacaktır” açıklamasını yapmıştı.

Apo’nun mektubuna yahut HD(P) KK’nın CHP’yi desteklemesine karşı Serok Ahmet’in bir tepkisi olmuş muydu?

HDP ve Kandil, teröristbaşı Apo’nun mektubunu “Önder Apo’nun mektubundaki gereken mesajı aldık. CHP’yi destekleme stratejimiz değişmedi” şeklinde değerlendirdiğinde Ahmet Davutoğlu ve Selçuk Özdağ bir tepki vermiş miydi? Osman Öcalan demişken emin ol Selçuk Özdağ, o alçak bile PKK’yı, HDP’yi, Kandil’i eleştirirken; Genel Başkanın Ahmet Davutoğlu PKK’nın birleşenlerini korumaya çalışmaktadır. Osman Öcalan denen alçak, TRT’deki programda PKK’ya ve HD(P)KK’ya sahip çıkmadı, oy istemedi ama siz her gün sahip çıkıyorsunuz. HD(P)KK’nın ittifak yaptığı CHP’ye paspas oluyorsunuz. O hâlde “terör örgütü PKK size göre nedir?” diye size sormak gerekiyor. Cumhur İttifakı’nın tavizsiz, kararlı duruşu ve iradesiyle son beş yılda 15 bin terörist öldürülmüşken, Kandil kadrosundan birçoğunun leşi alınmışken Cumhur İttifakı’na Öcalan ile dirsek teması yapıyorsunuz vurgusu en basit tabirle embesillik ve ahmaklıktır. Uyan Selçuk Özdağ uyan, Cumhur İttifakı PKK’nın kökünü kazıyan; sizin durduğunuz zillet ise PKK’yı her manada koruyan taraftır.

Bir de sırf siyasi malzeme yapabilir miyiz, Türkiye’deki ihanetimizi milli bir davayı istismar ederek örtebilir miyiz diye “Doğu Türkistan davasına sarıldınız ve Çin zulmü altında soykırıma uğrayan Uygur Türkleri için çıkıp yeri göğü inleten o gür sesi ile bu kardeşlerimizin yanında durduğuna, sahip çıktığına da bir türlü şahit olamadık” diyerek MHP’ye saldırıyorsun. Bunu da Irak’ta, Suriye’de Türkmenleri Barzani’ye, YPG’ye satmış bir Genel Başkanın yanında yapıyorsun.

Kuldan utanman yok, bari Allah’tan kork…

Tunceli dağlarına askerlerimiz tarafından yazılmış “Ne mutlu Türk’üm diyene” sözüne Türkiye’de ilk karşı çıkan parti olma kansızlığını ve soysuzluğunu daha temizlemeden, her zaman Doğu Türkistan davasının yanında olan MHP’ye akıl vermeye kalkmayın...

Selçuk Özdağ “Fethullah Gülen’i kırmak, Allah’ı gücendirmektir” dediğine göre 15 Temmuz hain darbe girişimi gerçekleşse hayalindeki Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı gerçekleşecek miydi? Herhâlde Fethullah Gülen bunca yalakalığı karşılıksız bırakmayacaktı!

15 Temmuz hain darbe girişimi başarısız olunca “Bir yerden bana bulaşır da bedel öder miyim?” diye nasıl korkmuştun değil mi?

15 Temmuz sonrası her yere FETÖ aleyhinde beyanatlar vermeye “Fethullah Gülen çok büyük bir günahkâr. Batı ile işbirliği yapan bir işbirlikçi. Yönetme hırsına kapılmış birisi” demeye başlamıştın. Cumhur İttifakı’nı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı ve MHP Lideri Devlet Bahçeli’yi öve öve bitiremiyordun.

Süperhaber sayfasındaki şu sözlerini hatırlıyor musun Selçuk Özdağ?

“Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Türk siyasi hayatında Atatürk’ten sonra en büyük siyasetçi. Menderes ve Özal’ın önüne geçmiştir. Eskiden 4. sıraya koyuyordum. Şimdi 2. sıraya koyuyorum” diyordun…

“Ben her iki parti liderinin de eskiyi geride bırakıp bugüne göre siyaset yapacaklarını düşünüyorum. Mevlana’nın çok güzel bir sözü var: Dünkü günün sabahı dünde kaldı cancağızım, bugün yeni bir sabah, yeni bir şeyler söylemek lazım. Mevlana Mesnevisi “Dem bu demdir...an bu andır diye başlıyor” Önemli olan ibnü’l vakt olmak. Vaktin çocuğu, babası, anası olmak. Ben Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da, Sayın Bahçeli’nin de vaktin oğlu, babası, anası olacaklarına inanıyorum” diyordun…

“Ben siyaseti doğru okumaya çalıştım. CHP istemediğine göre bunları. Zaman zaman Anayasa Mahkemesi’ne götürdüğüne, Gezi olaylarındaki istemezükçülerle hareket ettiğine göre bunlarla bir koalisyon istemiyorum, demektir. Milliyetçi Hareket Partisi ile ittifaka gelince de bunun temelleri 1991’de atıldı. Temellerini Türkeş-Erbakan attı” diyordun…

Mesela “Demokrasi, bilenlerin ve ahlaklı olanların kurabilecekleri bir rejimdir” tanımını çok kullanıyorsunuz. Sayın Bahçeli bu tanıma uyuyor mu mesela? Demokrasiyi bir arada götürme yetisine sahipler mi?” sorusunu sorduklarında “Sayın Bahçeli tecrübeli bir siyasetçi. Siyasette farklılıklar olur. Siyaset kurumu önceliğini ne kendisi, ne partisi yapmalıdır, önceliğini “Türkiye” yapmalıdır. Bu noktada Sayın Bahçeli’nin “Önceliğimiz Türkiye’de Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’dir” demesinden memnuniyet duyuyoruz, zaman zaman farklılıklarımız da olacak. Her konuda bir ve beraber olmayacağız. Ama bazı stratejik ve önemli konularda bir ve beraber olabiliriz. Sayın Bahçeli tecrübeli bir siyasetçi ve tecrübesini de Türkiye için kullandığını düşünüyorum” cevabını verirken bu hızlı dönüşünün sebebi nedir Selçuk Özdağ?

Ne olacak? Tek derdi Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı olmaktı. Yerel seçimler öncesi sürekli “Açık ara birinci olduğumuz bir yerde BBB’nin bir başka partiye verilmesini izah edemiyorum” açıklamalarını yapıyordu. Aday yapılmayınca ilk fırsatta AK Parti’yi sattı, MHP’ye olan nefretini de arttırarak devam ettirdi. Bir de Fethullah Gülen zillet ittifakı tarafında olunca, Selçuk Özdağ için başka seçenek kalmamıştı. Selçuk Özdağ’ın özeti işte budur. Siyasetcafe isimli haber sayfasında “Selçuk Özdağ’ı cezaevi arkadaşları değerlendirdi: “Hayatı Yalan!” başlıklı bir haber vardı. Herhâlde cezaevi arkadaşları Selçuk Özdağ’ın hayatını özetlemiş… Bir başka net özeti de sanırım bu olmuştur. Selçuk Özdağ denildiğinde benim hafızamda onun dönekliği ve Fethullah Gülen’e olan sevdası dışında bir şey yoktur. İstediği kadar kıvransın dursun, Türk siyasetinde sicili belli olan, hükümsüz adamın tekidir."