21 yaş altı gençleri buluşturan ‘Benim Festivalim’de gençleri konserler ve sürpriz isimlerin katılacağı söyleşiler bekliyor

Gençlik bu festival sizin

Teoman ve daha birçok isim 20 Ekim’de gençler için sahneye çıkıyor. İlk yılında 8 bin gencin katılımıyla büyük başarı yakalayan ve gençlerin vazgeçilmez festivalleri arasına giren “Benim Festivalim”, yerli sahnenin sevilen sanatçı ve gruplarından oluşan geniş line-up’ı, eğlenceli, eğitici ve öğretici atölye programları, teknoloji ve spor alanları, ilham verici söyleşileri ve sosyal sorumluluk projeleri ile bu yıl yine gençlere unutulmaz deneyimler yaşatacak.

Bu yıl ikincisi düzenlenen ve 21 yaş altı gençleri buluşturan ‘Benim Festivalim’ de Türk rock müziğinin en başarılı şarkıcı - söz yazarlarından Teoman, ve ‘Çok Çok’, ‘Dudak’ gibi parçaları ve sahne şovlarıyla gençlerin kalbinde taht kuran Edis, Yok Öyle Kararlı Şeyler ve Ekin Beril sahneye çıkacak isimlerden.

Geri dönüşüm atölyesi yapılacak
Gün boyu sürecek eğlenceli etkinlikler arasında VR deneyim alanı, color-up aktivitesi, geri dönüşüm çanta yapım atölyesi, sürpriz isimlerle söyleşiler yer alacak.

KüçükÇiftlik Park’ta gerçekleşecek festivalde geçen yıl Duman, Büyük Ev Ablukada, Flört, Son Feci Bisiklet gibi çok sevilen isimler sahne almıştı.