Ankara Melike Hatun Camii İmamı Halil Konakcı’nın hedefinde bu kez mizah ve şarkı sözleri vardı. Gerici imam Konancı, Cem Yılmaz’ın yaptığı bir espriden ve bazı şarkı sözlerinden örnekler vererek bunları yazanın da dinleyenin de dinden çıktığını söyledi.

Gerici imam Halil Konakcı, Cem Yılmaz esprilerini ve şarkı sözlerini hedef aldı: Gitti imanları, dinden çıktılar!

Ankara Melike Hatun Camii İmamı Halil Konakçı'nın sosyal medya üzerinden yayınlanan vaazları gündem olmaya devam ediyor. Daha önce kadınları ve dövmecileri hedef alan Konakcı’nın son olarak, Cem Yılmaz'ın esprisini hedef aldığı görüntüler ortaya çıktı.

Konakcı, Cem Yılmaz'ın kadının esprisini şu sözlerle hedef aldı:

"Soytarılar çıkıyor televizyona espri yapıyorlar. Neymiş? Allah erkeği yaratmış, sonra bakmış düşünmüş 'Ben bundan iyisini de yaratırım' diyerek kadını yaratmış."

“Bir stadyum dolusu adam bu espriye güldü” diyen Konakcı, "Bunu söyleyen de, dinleyip zevk alan da, alkış tutan da… Hepsi, gitti imanı… " ifadelerini kullandı.

Halil Konakcı, konuşmasının devamında bazı şarkılarda geçen sözleri dinleyenlerin ve o sözleri yazanların dinden çıktığını ileri sürdü.

Konakcı şunları söyledi:

"Cenneti değişmem saçının teline diye şarkı yazmış adam, bak bak... Sensiz cennet bile sürgün sayılır, madem unutacaktın beni neden yarattın... Şarkı sözleri bunları. Bunları dinleyip keyif alan, söyleyen, yazan dinden çıkmıştır."