Geyikseverlerin müzik festivali için geri sayımı
Detaylı bilgi için nilufermuzikfestivali.com adresi ziyaret edebilir. (Fotoğraf: BirGün)

Kültür Sanat Servisi

Nilüfer Belediyesi’nin “Dünyayı sev, geyiği öp, festivale gel” sloganıyla düzenlediği Nilüfer Müzik Festivali bu yıl da Türkiye ve dünya sahnelerinin önde gelen isimlerini üç gün boyunca müzikseverlerle buluşturacak. Festival 2-3-4 Eylül tarihlerinde Balat Atatürk Ormanı’nda gerçekleştirilecek. Müziğin yıldızlarını konuk etmeye hazırlanan Nilüfer Müzik Festivali programının bir kısmı Beyoğlu Madam Niça’da gerçekleştirilen basın lansmanında duyuruldu. Etkinlikte Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, yaptığı konuşmada festival sahnesinde yer alacak ilk on ismi açıkladı ve festivalin detaylarını paylaştı. Erdem, Mor ve Ötesi, Ceza, The Blaze, Melike Şahin, Köfn, Şena Şener, Ozbi, Jakuzi ve No Land’in festivalde sahne alacağını müjdeledi.

Müzik ve eğlencenin yanı sıra çevrenin ve ekolojik dengenin korunması amacıyla her sene çeşitli çalışmalar yürüten Nilüfer Müzik Festivali, bu yıl da Nilüfer Belediyesi’nin ‘’İklim Yılı’’ teması çerçevesinde katılımcılara sorumluluk aşılayacak etkinlikler gerçekleştirecek.

Festival alanında, iki ayrı sahne, eğlence alanları, yiyecek ve içecek stantları yer alacak. Yöresel lezzetlerin yanı sıra, vegan gıda seçenekleri de katılımcılara sunulacak. Ayrıca festival süresince hem Bursa’dan hem de şehir dışından gelen müzik tutkunları kentin buluşma noktalarından Balat Atatürk Ormanı’na ücretsiz servislerle gidilebilecek.