Başrollerinde Feyyaz Yiğit, Kıvanç Kılınç ve Ahmet Kürşat Öçalan'ın yer aldığı 'Gibi' dizisinin 4. sezonundan ilk fragman yayınlandı.

'Gibi' dizisinin yeni sezonundan ilk fragman yayınlandı

Yayınlandığı tarihten bu yana geniş bir izleyici kitlesine ulaşan Gibi dizisi 4. sezonu 31 Mart Cuma günü başlayacak. Dizinin yeni sezonundan ilk fragman paylaşıldı.

Dizinin yayınlandığı Exxen'in Twitter hesabından paylaşılan fragmana, "Yılmaz, İlkkan ve Ersoy‘un insanlık denizinde kulaç kulaç ilerleyen maceraları sırasında karşılarına çıkan hemen her şeyle baş etme yöntemleri konusunda yaşadıkları karmaşanın yarattığı bocalamayı fırsat bilen nice kişilerin hayatına şaşırtıcı şekilde müdahale ederken kendi prensiplerini ayaklar altına almak pahasına yepyeni atılımlar yapmasına şaşakalacaksınız" notu düşüldü.

Exxen'de yayınlanan Gibi dizisinin yeni sezonu 31 Mart Cuma günü başlıyor. Yönetmenliğini Ömer Sinir, senaristliğini ise Feyyaz Yiğit ve Aziz Kedi’nin üstlendiği Gibi dizisinin başrollerinde Feyyaz Yiğit, Kıvanç Kılınç ve Ahmet Kürşat Öçalan yer alıyor.

GİBİ DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Gibi dizisi kısa skeçlerden oluşuyor. Dizide Feyyaz Yiğit 'Yılmaz'ı, Kıvanç Kılıç 'İlkkan'ı, Ahmet Kürşat Öçalan ise 'Ersoy'u canlandırıyor.

Yılmaz, İlkkan ve Ersoy sürekli olarak birbiriyle didişmekte olan üç arkadaştır.

Arkadaşlıklarının en önemli özelliği ise sıradan hayatlarını altüst edecek bir şeyler yapmayı her zaman becermektir.

Küçücük olayları inanılmaz bir ustalıkla büyütür, işleri saç baş yolduracak seviyeye getirirler.