Melih Gökçek’in, “İşte Halk Ekmek’ten fotoğraflar” diyerek servis ettiği ve ABB yönetimini eleştirdiği fotoğraftaki görüntülerin, eski dönemden kalma olduğu ortaya çıktı. Gökçek’in paylaşımında görünen süt markasının en son, Halk Ekmek’in eski yönetimi döneminde alındığı bildirildi

Gökçek’i “süt markası” ele verdi

BirGün ANKARA

Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek’in, “İşte Halk Emek’ten fotoğraflar” diyerek paylaştığı ve ABB yönetimini eleştirdiği görüntülerin, eski dönemden kalma olduğu ortaya çıktı. Daha önce Erzurum’da buz tutan yol görüntülerini Ankara diye paylaşan, Rize’de Atatürk anıtı yapan kişilerin montuna “photoshop” kullanarak “Ankara Büyükşehir Belediyesi” yazdırıp paylaşan ve alaya alınan Gökçek’in bu kez Halk Ekmek’ten paylaştığı görüntülerin eski döneme ait olduğu belirlendi.

Gökçek’in sosyal medya paylaşımlarda gözüken süt markasının Halk Ekmek tarafından en son şirketin eski yönetimi döneminde, 8 Ağustos 2019 tarihinde alındığı ortaya çıktı. Halk Ekmek’te eski yönetim, 20 Ağustos 2019’da istifa etmişti.

GÖKÇEK’İN SİYASİ DANIŞMANININ DÖNEMİNDE ALINMIŞ

Konuya ilişkin bilgi veren Halk Ekmek yetkilisi, şunları söyledi:

“Melih Gökçek’in yıllarca siyasi danışmanlığını yapan Ahmet Sarıduman, Halk Ekmek Genel Müdürlüğü görevinden ancak 20 Ağustos 2019’da ayrılabildi. Fotoğraflarda görülen süt markası da fabrikamıza en son onun döneminde alınmıştı. Burada Ankaralıları yine aldatmaya yönelik paylaşım yapılıyor. Ama çamur yine eline bulaşmış, daha önce birçok kez olduğu gibi yine faka basmış. Halk Ekmek Fabrikası, Başkanımız Mansur Yavaş döneminde, uluslararası tüm hijyen kurallarına uygun olarak sağlıklı ve uygun fiyatlı ekmek üretmeye devam etmektedir. Ekmeğimizi tüm Ankaralılar güven içerisinde tüketebilirler.”

gokcek-i-sut-markasi-ele-verdi-741872-1.

gokcek-i-sut-markasi-ele-verdi-741839-1.