Gökçek'in yaratıklarına bir yenisi daha eklendi: Pırasa ağaçları

Ankara'nın dört bir yanına kondurduğu absürd yapılara bir yenisini daha ekleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankapark’ın tanıtım merkezine ”Pırasa Ağacı” koydurdu. Tanıtım merkezinde peluş hayvanlar ile insanları katleden “Alien” (Yaratık) isimli bilimkurgu filminin katil kahramanı da bulunuyor.

Büyükşehir Belediyesi’nin yapımına devam ettiği Ankapark’ın tanıtım merkezi, bin 600 metrekare alan üzerine kuruldu ve Ankapark’ta yer alacak oyuncakların tanıtımı yapıldı. Alanda ziyaretçileri Gökçek'in otorobotları karşılıyor.

PELUŞ HAYVAN VE KEDİ AİLESİ!
Sözcü'de yer alan habere göre; Altı üyeli kedi ailesi ve pırasa ağaçlarının da bulunduğu merkezde, sesli ve hareketli dinozor da yer alıyor. Gökçek tanıtım merkezine bir süre önce ”Yenisini yapacağız” diyerek kapattığı Ankara Hayvanat bahçesinde bulunan hayvanların peluş malzemeden yapılma maketlerini de koydurdu.


BİR VAHŞİ FİLM KAHRAMANI: YARATIK
Tanıtım merkezinde sergilenen oyuncak heykeller arasında Amerikan yapımı “Alien” (Yaratık) isimli bilimkurgu filminin kahramanı da bulunuyor. Uzayda geçen filmde, Kargo gemisindeki ekibin başka bir gezegende keşfettiği ve yumurtalardan çıkan yaratıklar ve bu yaratıkların insanları vahşice katletmesi anlatılıyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gökçek 'büyük düşünmüş': Robot gidecek, dinozor gelecek!

Gökçek'ten Ankara'ya yeni zulüm: Robot gitti, dinozor geldi!