Müzisyen Gökhan Özoğuz, Türkiye’nin kurtuluşunun Millet İttifakı'nda olduğunu belirterek Cumhurbaşkanı seçiminin 28 Mayıs'ta yapılacak ikinci tur oylaması için çağrıda bulundu. Özoğuz, “Oy kullanın geleceğiniz orada” diye yazdı.

Gökhan Özoğuz: Türkiye’nin kurtuluşu Millet İttifakı'ndadır
Fotoğraf: İHA

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Babala TV'de konuk olduğu Mevzular Açık Mikrofon programında soruları yanıtladı. 

12 saatte 8,5 milyona yakın kişinin izlediği yayın gündemdeki yerini korurken, Athena grubunun solisti müsizyen Gökhan Özoğuz Twitter hesabından programa ilişkin paylaşımda bulundu.

Kılıçdaroğlu’nun programda verdiği yanıtlarla, şahsı ve partisine yönelik tüm soru işaretlerini ortadan kaldırdığını belirten Özoğuz, ‘sandığa sarıl’ çağrısı yaptığı paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Bu programdan sonra sayın Kemal Kılıçdaroğlu şahsı ve partisiyle alakalı tüm soru işaretlerini mükemmel bir şekilde ortadan kaldırmıştır. Türkiye’nin kurtuluşu millet ittifakındadır. Sandığa sarıl. Oy kullanın geleceğiniz orada! Bu programı baştan sona tüm halkımız seyretmelidir.”