5 yıldır Halk TV'de çalışan Gökmen Karadağ kanaldan ayrıldığını duyurdu. Karadağ'ın ayrılığıyla ilgili açıklama yapan Halk TV'nin sahibi Cafer Mahiroğlu ise "İzleyicilerinin kanalda kalması konusundaki çağrılarını da dikkate alacağından hiç şüphem yok" dedi.

Gökmen Karadağ, Halk TV'den ayrıldı

Halk TV'de 'Açıkça' programını sunan Gökmen Karadağ kanaldan istifa ettiğini açıkladı.

Halk TV'de yaklaşık 5 yıldır görev alan Karadağ, sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı paylaşımla bugün son kez kanalda ekrana çıkacağını söyledi.

Karadağ, "Hoşça kal Halk TV ve teşekkürler. 5 yıllık bir ekran ayrılığından sonra müthiş bir dönüş yaşadım. Ancak buraya kadar sürdü. Bu ayrılık kanalın değil benim inisiyatifimdir. Tüm izleyenlere, yoldaşlık edenlere sonsuz teşekkürlerimle… Pazar Açıkça’da son kez buluşmak dileğiyle…" dedi.

MAHİROĞLU: ÇAĞRILARI DİKKATE ALACAĞINDAN ŞÜPHEM YOK

Gökmen Karadağ’ın ayrılığıyla ilgili açıklama yapan Halk TV’nşn sahibi Cafer Mahiroğlu ise Karadağ’ın ‘özel sorunlarından dolayı’ bu kararı aldığını kaydetti.

“İzleyicilerinin kanalda kalması konusundaki çağrılarını da dikkate alacağından hiç şüphem yok” diyen Mahiroğlu’nun Twitter’dan paylaştığı açıklama şöyle:

“Gökmen Karadağ, Halk Tv'nin sadece programcısı değil; bel kemiğidir, Cafer Mahiroğlu'nun yol arkadaşı ve kardeşidir. Özel sorunlarından dolayı aldığı kararlar elbette önemlidir ama Halk Tv izleyicilerinin kanalda kalması konusundaki çağrılarını da dikkate alacağından hiç şüphem yok.”