Memleket Partisi’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin kendisini eleştiren sanatçıları ‘sözde sanatçı’ diye hedef almasına tepki gösteren oyuncu Gonca Vuslateri, "Muharrem İnce'ye pozitif baktığım günlerimin Allah tertemiz belasını versin" ifadelerini kullandı.

Gonca Vuslateri: İnce'ye pozitif baktığım günlerimin Allah tertemiz belasını versin

Oyuncu Gonca Vuslateri sosyal medya hesabından Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ile ilgili paylaşımda bulundu.

İnce'nin ‘sözde sanatçılar’, ‘sırça köşklerde oturanlar’, ‘boğazda viski yudumlayanlar’ ifadelerine tepki gösteren Gonca Vuslateri, "Muharrem İnce'ye pozitif baktığım günlerimin Allah tertemiz belasını versin" ifadelerini kullandı.

***

NE OLMUŞTU?

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, cumhurbaşkanı adaylığı için 100 bin imza toplama sürecini tamamladıktan sonra partisinin genel merkezinde bir basın açıklaması yapmıştı. İnce konuşmasında kendisini eleştirenlere ilişkin ise "Sırça köşklerde yaşayanlar, sırça köşklerinden çıkmayanlar, salon siyasetçileri, oturdukları yerden benim aleyhimde tweet atan, sözde sanatçılar... Siz bunları gördünüz mü? Bu zorlukları gördünüz mü? Boğaz'da viskisini yudumlarken memlekete yol gösterenler..." ifadelerini kullanmıştı.

Aralarında Fazıl Say, Ahmet Ümit, Aylin Aslım gibi isimlerin de olduğu çok sayıda kişi sosyal medyadan İnce'ye olan tepkisini dile getirmişti.